Småsultne er mere tilbøjelige til at ville hjælpe fattige

FRA ARKIVET - Ny forskning udfordrer vores forestillinger om, hvilke faktorer der påvirker vores holdninger til velfærdsstaten – noget så elementært som sult spiller en afgørende rolle, når vi angiver, om vi er for eller imod.

13.11.2013 | Michael Schrøder

Samfund og politik

Seneste nyt

06.03.2019 | Forskningsnyhed

Robotterne kommer 2 – En fremtid med automatisering

Hør, hvad der skal til, for at Danmark kan høste gevinsten af automatisering og kunstig intelligens i podcasten med økonomiprofessor og underviser på MBA-uddannelsen Philipp Schröder.

20.02.2019 | Arrangement

Kom til informationsmøde om Master i it den 4. april

På informationsmødet kan du høre mere om uddannelsernes opbygning, fagligt indhold, undervisere mm., og du kan få besvaret dine spørgsmål.

31.01.2019 | Uddannelsesnyhed

Aarhus BSS udbyder Harvard Law School-kurset Program on Negotiation

Danske ledere i såvel den private som offentlige sektor kan nu blive trænet af nogle af verdens bedste eksperter i forhandlingsteknik, når Aarhus BSS ved Aarhus Universitet udbyder det verdenskendte forhandlingskursus PON Global i samarbejde med Program on Negotiation på Harvard Law School.

29.01.2019 | Uddannelsesnyhed

Tag fag på Master i skat i efteråret

Arbejder du inden for skatteområdet, og mangler du kompetencer til at yde rådgivning og sagsbehandling på højeste niveau? Så hold dig opdateret om vores fag på Master i skat.