Du er her: Aarhus BSS Forskning Ph.d. Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

tir 21 maj
14:15-15:45 |
Overvejer du at blive ph.d.-studerende i Psykologi?
Hvis du overvejer at blive ph.d.-studerende ved psykologisk institut, så kom til informationsmøde om ph.d.-programmet. Her kan du høre nærmere om, hvornår du kan søge, hvad der kræves, hvilke overvejelser, du bør gøre dig, inden du søger, hvad studiet indebærer samt hvilke muligheder der er efterfølgende.
tor 23 maj
13:00-15:00 | Lecture hall E1 in building 2624, Aarhus BSS
PhD Defence: Kenneth Nygaard
Technical workers in international organizations
fre 24 maj
14:15-16:00 | Aarhus, Denmark
Ph.d.-forsvar: Managing Complexity: Heuristics use in Public Budgeting
Søren Kølbæk Larsen forsvarer sin ph.d.-afhandling
man 27 maj
13:15-15:30 | Aarhus Universitet, Auditorium 455, Bygning 1342
Ph.d.-forsvar: Lene Juel Kristensen
Emnet for forsvaret: Psychological well-being and adherence in Danish children with type 1 diabetes. A complex interplay

08.05.2017 | Aarhus BSS

Ph.d.’er skaber værdi i det private erhvervsliv

Ph.d.’er fra Aarhus BSS har meget at tilbyde erhvervslivet, fordi de kan løse komplicerede problemstillinger, som kræver stort analytisk og metodisk overblik. Det fortæller Per Baltzer Overgaard, som er prodekan for forskning og talentudvikling på Aarhus BSS, og som her sætter ord på udviklingen.