Du er her: Aarhus BSS Forskning Ph.d. Nyheder og arrangementer

fre 13 okt
14:00-16:20 | Auditorium 455, bygning 1342, Universitetsparken
Ph.d.-forsvar: Dorte Mølgaard Christiansen
Recommended strategies for how future research can include sex and gender perspectives in their studies of PTSD including a discussion of sex vs. gender, and the implications on the interpretation of research results depending on where one ‘draws the line’ between the two constructs
tir 12 dec
14:00-15:30 | Psykologisk Institut, Bartholins Allé 11, 8000 Aarhuc C lokale 414, bygning 1351
Overvejer du at blive ph.d.-studerende?
Hvis du overvejer at blive ph.d.-studerende ved psykologisk institut, så kom til informationsmøde om ph.d.-programmet.

08.05.2017 | Aarhus BSS

Ph.d.’er skaber værdi i det private erhvervsliv

Ph.d.’er fra Aarhus BSS har meget at tilbyde erhvervslivet, fordi de kan løse komplicerede problemstillinger, som kræver stort analytisk og metodisk overblik. Det fortæller Per Baltzer Overgaard, som er prodekan for forskning og talentudvikling på Aarhus BSS, og som her sætter ord på udviklingen.