Du er her: Aarhus BSS Forskning Ph.d. Ansøgning Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål

Er det obligatorisk at foreslå en vejleder?

Nej, det er valgfrit at foreslå en vejleder på din ansøgning. Feltet er der blot, så ansøgerne har mulighed for at foreslå en vejleder, hvis de finder en person, der er særlig relevant for deres projekt.

Er det obligatorisk at uploade skriftlige anbefalinger?

Nej, det er ikke obligatorisk at uploade skriftlige anbefalinger. Dette er blot en mulighed for de ansøgere, der måtte ønske det.

Hvordan uploader jeg supplerende information til min ansøgning?

I ansøgningsskemaet nedenfor finder du feltet “other information to consider” (yderligere information), hvor du kan uploade et supplerende dokument til din ansøgning.

Hvilken dato skal jeg skrive som startdato?

Startdatoen er blot dit eget forslag til, hvornår du kan begynde dit ph.d.-studie. Indskrivningen finder som regel sted ca. et halvt år efter, at du har ansøgt. 

Er det obligatorisk at tage en sproglig test for at kunne ansøge?

Nej, Aarhus BSS Graduate School stiller ikke krav om en sproglig test, for at du kan ansøge. 

Hvordan skriver jeg karaktergennemsnittet for både min bachelorgrad og kandidatgrad, når der kun er ét felt i ansøgningsskemaet?

Du skriver blot begge karakterer i feltet sådan her: bachelor/kandidat, fx “7/10”. Brug dit eget universitets karakterskala, når du skriver karaktererne.

Hvad betyder “meritoverførsel”, og hvordan udfylder jeg feltet?

“Meritoverførsel” er et valgfrit felt, som du kan udfylde, hvis du mener, at du er berettiget til meritoverførsel for et antal måneder, du har læst udover dit adgangsniveau. Du skal oplyse og begrunde hvor mange måneders meritoverførsel, du mener, du er berettiget til.

Hvordan søger jeg et ph.d.-stipendie?

Når du ansøger gennem den åbne ansøgningsrunde, søger du også automatisk om et stipendie ved Aarhus BSS Graduate School.

Hvornår kan jeg forvente svar på min ansøgning?

Du kan forvente svar på din ansøgning ca. to måneder efter ansøgningsfristens udløb. Læs mere om bedømmelsesproceduren her.