Du er her: Aarhus BSS Forskning Ph.d. Ansøgning

Ansøgning

Aarhus BSS Graduate School opslår stipendier to gange årligt. Opslagene indeholder en række ph.d.-stillinger inden for de erhvervs- og samfundsvidenskabelige områder og ledige stillinger inden for særligt prioriterede områder.

Ansøgningsrunderne finder sted hvert halve år inden for perioderne

15. marts - 15. april og 15. september - 15. oktober
(hvis ansøgningsfristen falder på en fredag, lørdag eller søndag, udsættes fristen til den førstkommende mandag. Den præcise dato vil blive meldt ud, når ansøgningsrunden påbegyndes).

Hvis du indsender mere end en ansøgning, forbeholder Aarhus BSS Graduate School sig retten til at vurdere den sidst modtagne ansøgning. Øvrige ansøgninger vil blive betragtet som udkast og vil blive slettet.

Ansøgningsfrister

Ansøgningsperioder for Aarhus BSS Graduate School:

AnsøgningsfristerBedømmelse af ansøgningerAnsøgere modtager svarStartdato
Medio aprilApril-majMedio Juni1. september
Medio oktoberOktober–novemberMedio december

1. februar

Omorganisering af sprogfag

Bemærk venligst: Aarhus Universitet har besluttet at omorganisere sprogfagene på Arts og Aarhus BSS, således at sprogfagene fra januar 2017 vil blive samlet og organiseret på Arts. Hvis du planlægger at ansøge om et ph.d.-forløb hos Aarhus BSS Graduate School med et projekt inden for sprogstudier, rådes du i stedet til at søge om et ph.d.-forløb i Sprog, Lingvistik og Kognition hos The Graduate School, Arts: http://talent.au.dk/phd/arts/programmes/language-linguistics-and-cognition/Ph.d.-arrangementer og infomøder

Ingen nyheder i denne liste

Opslag