Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser MBA News

News

29.04.2019 | Uddannelsesnyhed

Lær at oversætte digital strategi til handling med faget ”Digital Innovation og Digital Transformation”

Undervisningen foregår på Ivey Tangerine Leadership Centre i Toronto, hvor du bliver undervist af eksperter fra IVEY Business School. Du kommer også på virksomhedsbesøg hos blandt andre maRS, som er et hi-tech hub for virksomheder, regeringer og forskningssektorer. Dine fagkoordinatorer på Aarhus BSS er Franziska Günzel-Jensen og Andrea Carugati.…

06.03.2019 | Forskningsnyhed

Robotterne kommer 2 – En fremtid med automatisering

Hør, hvad der skal til, for at Danmark kan høste gevinsten af automatisering og kunstig intelligens i podcasten med økonomiprofessor og underviser på MBA-uddannelsen Philipp Schröder.

07.01.2019 | Arrangement

Vi inviterer til informationsmøde den 26. februar og 20. marts 2019

Hvor du kan høre mere om MBA-uddannelsen. Her får du mulighed for at møde både studieleder Franziska Günzel-Jensen, undervisere på uddannelsen, en tidligere MBA-studerende og studievejledere.

Foto: Roar Paaske

14.12.2018 | Navne

Fra socialrådgiver til dansk CEO for international virksomhed

Lene Overgaard Andersen er årets MBA-alumne på Aarhus BSS. Hendes karrierevej har været utraditionel, skiftende og spændende.

11.10.2018 | Arrangement

Vi inviterer til informationsmøde den 23. oktober 2018 kl. 16.30

Hvor du kan høre mere om MBA-uddannelsen. Her får du mulighed for at møde både studieleder Franziska Günzel-Jensen, MBA-alumne Per Engelbrechtsen og studievejledere.

17.09.2018 | Konference

Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde

Bliv inspireret og opdateret med ny viden, når Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde den 26. oktober. "Building Business Relations in the New World" er temaet for årsmødet. Begrebet dækker over forskellige tilgange til opbygning af relationer og værdiskabelse for kunderne, alene og i samspil med andre aktører i værdikæden. Se programmet og tilmeld dig…

10.07.2018 | Forskningsnyhed

Fremsynede virksomheder vinder stort

Virksomheder, som med en klar strategi forbereder sig på fremtiden, tjener langt mere og stiger meget mere i værdi end gennemsnittet af virksomheder, viser ny forskning fra Aarhus BSS. ”Det handler om at finde ud af, hvor fremtiden er for firmaet,” siger René Rohrbeck, underviser på MBA-valgfagene Strategic Foresight og Business Model Innovation.…

29.06.2018 | Uddannelsesnyhed

Tillykke til vores dimittender

37 dygtige dimittender fra MBA-uddannelsen på Aarhus BSS kunne fredag den 22. juni fejre resultatet af flere års benhårdt og lærerigt arbejde.

11.05.2018 | Forskningsnyhed

Robotterne kommer

Hver fjerde arbejdstime i Danmark kan erstattes af en robot eller andre digitale løsninger, der allerede eksisterer i dag. Men er det et skrækscenarium eller nye muligheder for vækst, som vi står over for på tærsklen til den såkaldte fjerde industrielle revolution. Hør podcasten med Professor i økonomi ved Institut for Økonomi på Aarhus BSS og…

28.04.2018 | Uddannelsesnyhed

Nyt valgfag på MBA’en med studietur til Columbia University, New York

I samarbejde med Master i it udbyder MBA-uddannelsen et nyt valgfag ’Digital innovation og digital transformation’. Et af fagets væsentligste elementer er en intensiv studietur til New York.

Viser resultater 1 til 10 ud af 28

1 2 3 Næste