Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser MBA MBA

MBA - skaber helstøbte ledere

MBA-uddannelsen er en masteruddannelse på kandidatniveau rettet mod medarbejdere i private og offentlige virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres forudsætninger for at lede og udvikle deres organisation. Deltagerne får en solid erhvervsøkonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt med teorier, værktøjer og metoder til at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens performance.

Opbygning
MBA-uddannelsen er modulopbygget med en betydelig grad af fleksibilitet. Uddannelsen er som udgangs-
punkt en toårig deltidsuddannelse, der består af seks obligatoriske fag, der afsluttes med et projekt. Dertil kommer to valgfag. Hele MBA-uddannelsen afsluttes en masterafhandling. 

Kompetencer 
Deltagerne tilegner sig en solid erhvervs-
økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt og lærer gennem teorier, værktøjer og metoder at analysere og forbedre organisationens præstationsevne. Deltagerne får herigennem det nødvendige viden- og kompetencegrundlag til at kunne varetage ledelsesopgaver i en privat eller offentlig organisation.  

Målgruppe
Den typiske deltager har en mellemlang eller lang videregående anerkendt uddannelse bag sig og har måske allerede en ledende stilling eller er godt på vej til at overtage en sådan stilling. Drivkraften bag en MBA-uddannelse kan også være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer, som kan anvendes til at analysere og løse komplekse organisatoriske drifts- og udviklingsopgaver.

Fakta om MBA

Ansøgningsfrist: 1. maj og 1. december
Studiestart: Medio august
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 point 
Adgangskrav: Bachelor 
Økonomi (enkeltfag): 19.000 kr.
Økonomi (afhandling): 34.000 kr.
Økonomi (samlet): 205.000 kr. 


Kontakt studievejledningen

Lene Merete Pedersen
Programfuldmægtig
Mail: mba.bss@au.dk
Tlf: 8715 2496 

John Parm Ulhøi
Studieleder
Mail: jpu@mgmt.au.dk 
Tlf: 8716 5027

Hyppige stillede spørgsmål - læs vores faq.

Modtag information

Ønsker du en brochure, telefonrådgivning eller mailopdatering om uddannelsen?

Nyheder

08.12.2016 | Uddannelsesnyhed

Hold dig opdateret med MBA-enkeltfag

Få ledige pladser på forårets MBA-valgfag

18.11.2016 | Uddannelsesnyhed

Take-aways fra MBA alumneårsmødet 2016

På MBA alumneårsmødet den 28. oktober blev deltagerne klogere på, hvordan fremtidens organisation kan gribes an i en kompleks verden. Se videoer med oplægsholderne på årsmødet her.

17.11.2016 | Uddannelsesnyhed

Leadership training: Does it make a difference?

Finding new ways to improve performance is one of the key objectives of the research within Management as well as Public Management. The research project LEAP at Aarhus University intends to contribute to this rapidly developing field of research.