Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser MBA

MBA

ET NIVEAU HØJERE

MBA-uddannelsen er en masteruddannelse på kandidatniveau rettet mod medarbejdere i private og offentlige virksomheder og organisationer, der ønsker at styrke deres forudsætninger for at lede og udvikle deres organisation. Deltagerne får en solid erhvervsøkonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt med teorier, værktøjer og metoder til at analysere og forbedre virksomhedens eller organisationens performance.

Opbygning
MBA-uddannelsen er modulopbygget med en betydelig grad af fleksibilitet. Uddannelsen er som udgangs-
punkt en toårig deltidsuddannelse, der består af seks obligatoriske fag, der afsluttes med et projekt. Dertil kommer to valgfag. Hele MBA-uddannelsen afsluttes en masterafhandling. 

Kompetencer 
Deltagerne tilegner sig en solid erhvervs-
økonomisk, organisatorisk og ledelsesmæssig indsigt og lærer gennem teorier, værktøjer og metoder at analysere og forbedre organisationens præstationsevne. Deltagerne får herigennem det nødvendige viden- og kompetencegrundlag til at kunne varetage ledelsesopgaver i en privat eller offentlig organisation.  

Målgruppe
Den typiske deltager har en mellemlang eller lang videregående anerkendt uddannelse bag sig og har måske allerede en ledende stilling eller er godt på vej til at overtage en sådan stilling. Drivkraften bag en MBA-uddannelse kan også være ønsket om at tilegne sig yderligere viden, indsigt og kompetencer, som kan anvendes til at analysere og løse komplekse organisatoriske drifts- og udviklingsopgaver.


Nyheder

11.10.2018 | Arrangement

Vi inviterer til informationsmøde den 23. oktober 2018 kl. 16.30

Hvor du kan høre mere om MBA-uddannelsen. Her får du mulighed for at møde både studieleder Franziska Günzel-Jensen, MBA-alumne Per Engelbrechtsen og studievejledere.

17.09.2018 | Konference

Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde

Bliv inspireret og opdateret med ny viden, når Aarhus BSS afholder MBA-årsmøde den 26. oktober. "Building Business Relations in the New World" er temaet for årsmødet. Begrebet dækker over forskellige tilgange til opbygning af relationer og værdiskabelse for kunderne, alene og i samspil med andre aktører i værdikæden. Se programmet og tilmeld dig…

Fakta om MBA

Ansøgningsfrist: 1. maj og 1. december
Studiestart: Medio august og januar
Varighed: 2 år på deltid 
ECTS: 60 point 
Adgangskrav: Bachelor 

Økonomi (enkeltfag): fra 21.000 kr.
Økonomi (afhandling): fra 36.000 kr.
Økonomi (samlet): fra 225.000 kr. 

Se priserne.

Book en vejledning

Du kan booke en vejledningssamtale via telefon eller fremmøde. Vi vejleder om uddannelsesvalg, adgangskrav mv. i forhold til din baggrund. Skriv gerne i bookingen, hvad du ønsker at tale med os om, så vi kan forberede os inden mødet. Har du praktiske spørgsmål om deadlines, priser mv., kan du kontakte Student Services.

Book en vejledningssamtale

Kontakt os

Student Services
Mail: studentservices.bss@au.dk 
Tlf: 8716 4026 (man.-tors. kl. 8-15, fre. kl. 8-14)

Studieleder
Franziska Günzel-Jensen
Mail: frang@mgmt.au.dk 
Tlf: 4019 1942

Modtag information

Ønsker du en brochure eller mailopdatering om efter- og videreuddannelse?

Download brochure (pdf)