Nå et niveau højere

Hold dig opdateret

Få info om efteruddannelse, forskning og invitationer til faglige arrangementer direkte i din indbakke.

Arbejder du på tværs af forretning og it?

Så er vores fagpakke Business Process Management and Innovation noget for dig. Der er holdstart i januar 2017 og ansøgningsfrist 1. december 2016.

Bent Werner Laursen, Support- og integrationschef ved Lemvigh-Müller A/S

Hyppige ændringer i markedsvilkårene og nye teknologier stiller store krav til agilitet og innovation. Med Business Process Management and Innovation på Master i it bliver du gearet til at møde disse udfordringer. Du får redskaber til at analysere, gentænke og lede integrerede forretningsprocesser i din organisation.

Målgruppe
Fagpakken er relevant for dig, der arbejder med effektivisering, integration og innovation af forretningsprocesser ved hjælp af ERP og andre it-systemer.

Desuden er fagpakken er målrettet dig, der arbejder i grænselandet mellem forretning og it. Du arbejder eksempelvis som proceskonsulent, it-projektleder og leder eller medarbejder med ansvar for it-understøttelse og integration på tværs af fysiske lokationer, forretningsenheder, eller funktionsområder (salg, indkøb, R&D etc.).

Sagt om fagpakken
Bent Werner Laursen, som er Support- og integrationschef ved Lemvigh-Müller A/S, udtaler om fagpakken:

”Fagpakken Business Process Management and Innovation har givet mig ny viden og nye værktøjer til at kunne afdække og beskrive forretningsprocesserne i den virksomhed, jeg arbejder i. Og så har jeg lært, at man faktisk godt kan arbejde struktureret med at få mere innovation ind i en virksomhed – i stedet for bare at sætte sig ned og vente på, at der kommer en brillant ide.”

Vigtige datoer
Der er ansøgningsfrist 1. december 2016 og holdstart i januar 2017.

Kontakt os
Du er velkommen til at kontakte fuldmægtig Helle Gabriel Jensen på tlf. 8716 6103 eller mit.bss@au.dk, hvis du ønsker personlig vejledning eller har øvrige spørgsmål.

Læs mere om fagpakken

Søg om optagelse