Informationsmøder om Executive Master i
Corporate Communication

Årets informationsmøder er afholdt, men du er altid velkommen til at tage kontakt til os for personlig vejledning og praktiske oplysninger.

Kontakt programfuldmægtig Lotte Ganner Bech på tlf. 8715 3756 eller lgbech@au.dk

Udtalelse fra Søs Hansen, Kommunikationschef, Ballerup Kommune

”Executive Master i Corporate Communication var et oplagt valg for mig, da jeg havde et behov for at blive opdateret med den nyeste viden inden for kommunikationsfeltet. Samtidig passede forløbet perfekt på nogle af de opgaver min organisation stod overfor i forhold til ledelsesmæssigt at arbejde med strategisk kommunikation. Jeg kunne derfor se, at jeg nærmest direkte kunne overføre disse teorier og værktøjer i praksis.

Uddannelsen har gjort mig i stand til at se anderledes på den organisation, jeg er en del af. Jeg kan gå ind i diskussioner på en helt anden baggrund end tidligere, fordi jeg med den faglige og teoretiske ballast kan italesætte hvordan og hvorfor vi skal arbejde med et bestemt område. Og så har det været fantastisk at få en masse nye redskaber og værktøjer, som jeg direkte har kunnet bruge i min hverdag. I løbet af studiet har jeg haft mulighed for at gå i dybden med konkrete problemstillinger i min organisation. Eksempelvis har jeg arbejdet med brandingprocesser, involvering og forankring – noget vi forventer os meget af i min organisation.

For mig er det vigtigt, at uddannelsen har et højt forskningsniveau, så man får den sidste nye viden og professionelt kan implementere den i organisationen. Underviserne er særdeles kompetente, toneangivende og fremme på feltet, hvilket gør, at vi bliver klædt på med den sidste nye tænkning inden for kommunikation og faget i det hele taget, som vi kan føre over i hverdagen”

Læs hvilke erfaringer tidligere og nuværende studerende har med EMCC-uddannelsen her.