Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser Masteruddannelser Executive Master i Corporate Communication

Executive Master i
Corporate Communication

- fordi ledelse er kommunikation.

• Bemærk: Uddannelsen er pt. sat i bero

Executive Master i Corporate Communication er en toårig masteruddannelse på kandidatniveau, der klæder dig på til at møde de udfordringer, som ledelse af kommunikation medfører:

• Få praktiske værktøjer og et teoretisk fundament til at være på forkant med kravene til ledelse af strategisk kommunikation
  • Styrk din evne til at tænke og handle strategisk på kommunikationsområdet
  • Forstå vigtige begreber og metoder inden for corporate communication –  herunder analyse, løsning og videreformidling af kommunikative problemstillinger
  • Fordyb dig i forskningsbaseret undervisning og viden fra Nordeuropas største center for virksomhedskommunikation
  • Nyd godt af et stærkt netværk af ledere fra hele landet
  • Mød internationale forskere og erhvervsfolk med ny viden om ledelse og kommunikation
  • Sommerskole på City University of New York

Uddannelsen er målrettet kommunikerende ledere/medarbejdere med erfaring fra interne og eksterne kommunikationsopgaver, som vil videreudvikle deres faglige kompetencer inden for ledelse og planlægning af kommunikation.

26.10.2016 | Uddannelsesnyhed

Lær at håndtere issues

Professor Finn Fransen, som underviser på Executive Master i Corporate Communication, giver her en kort introduktion til Issues Management.

16.09.2016 | Uddannelsesnyhed

Værdien af en master? Alumne og chef fortæller

Se vidoen med to x Lars: Lars som er EMCC-alumne og hans chef af samme navn. Her fortæller de, hvordan EMCC’en har skabt værdi hos Syddansk Erhvervsskole.

Viser resultater 1 til 2 ud af 5

1 2 3 Næste

Fakta om EMCC

Varighed: 2 år på deltid
ECTS: 60 point
Adgangskrav: Videregående uddannelse + 2 års erhvervserfaring
Økonomi: Deltagerbetaling på 145.000 kr.

Modtag information

Ønsker du en brochure, telefonrådgivning eller mailopdatering om efter- og videreuddannelse?

Er du Master-studerende?

Find studieinformation, link til Blackboard osv.

For indskrevne studerende