Du er her: Aarhus BSS Efteruddannelser Events Åbent hus


Kom og få et indblik i vores MBA-, HD-, og masteruddannelser, og find ud af, hvilken efteruddannelse der er den rette for dig, når Aarhus BSS slår dørene op 19. marts.

Når du tilmelder dig, tilkendegiver du, hvilken uddannelse du ønsker at høre mere om. Studielederen for den pågældende uddannelse giver en kort introduktion til uddannelsen, og du får mulighed for at stille spørgsmål. Derefter vil en udvalgt underviser holde oplæg om et fag eller et aktuelt emne.

Du får også mulighed for at besøge de forskellige uddannelsestande, tale med vores studievejledere og spørge ind til vores andre efteruddannelser, hvis du fx er i tvivl om, hvilken uddannelse der passer bedst til dig.

Program:

16:30-16:45Introduktion til efteruddannelse på Aarhus BSS
16:50-18:00Studieleder giver en introduktion til den valgte uddannelse. Derudover vil du få et indblik i uddannelsen med et fagligt oplæg (detaljeret program følger her på siden i starten af det nye år)
18:05-18:30Tapas og besøg på de forskellige uddannelsesstande

Du tilmelder dig via nedenstående knap:Er du klar til næste skridt i din karriere?

Hvis du stiler et niveau højere, er du ikke alene. Det gør vi også, og det samme gør de mange, der vælger at efteruddanne sig på Aarhus BSS. De vil udvikle deres faglighed på universitetsniveau, de vil udvide deres karrieremuligheder, og de vil udfordre sig selv som mennesker. Fordi livet er til for at gøre sit bedste. Og for kort til at lade være.

MBA, HD, Master, Enkeltfag

Tag efteruddannelse på Aarhus BSS
Et niveau højere

Kom til informationsmøde

Hvis du allerede ved, hvilken uddannelse du vil høre mere om, kan du tilmelde dig et informationsmøde, der går mere i dybden med de enkelte uddannelser.