Du er her: AU » Om AU » School of Business and Social Sciences » Profil

Universitetsparken.

Velkommen til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences er en bred business school og et af fire fakulteter ved Aarhus Universitet. Fakultetet er akkrediteret af de anerkendte internationale akkrediteringer AACSB- og EQUIS.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 250 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er School of Business and Social Sciences en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Fakultetets forskningsbaserede uddannelser tæller højt anerkendte uddannelser som cand.oecon., cand.merc., cand.jur. og cand.scient.pol. Derudover er alle institutter ved School of Business and Social Sciences internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning.

School of Business and Social Sciences byder også på en lang række internationalt anerkendte forskningscentre

Dekanen for School of Business and Social Sciences er Svend Hylleberg.

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 19.08.2014

Aarhus Universitet