Du er her: AU » Om AU » Aarhus BSS » Profil

Universitetsparken.

Velkommen til Aarhus BSS

Aarhus BSS er en bred business school og et af fire fakulteter ved Aarhus Universitet. Fakultetet er akkrediteret af de anerkendte internationale akkrediteringer AACSB, AMBA og EQUIS. EQUIS-akkrediteringen er givet til fakultetets tre institutter: Virksomhedsledelse, Økonomi og Erhvervskommunikation.

Med ca. 14.000 dagsstuderende og flere tusinde deltidsstuderende, knapt 250 ph.d.-studerende og godt 500 videnskabelige medarbejdere er Aarhus BSS en af Europas største business schools og Danmarks største universitære enhed inden for business og samfundsvidenskab med en stor faglig bredde.

Fakultetets forskningsbaserede uddannelser tæller højt anerkendte uddannelser som cand.oecon., cand.merc., cand.jur., cand.ling.merc., cand.psych. og cand.scient.pol. Derudover er alle institutter ved Aarhus BSS internationalt anerkendte for deres uddannelser og forskning.

Aarhus BSS byder også på en lang række internationalt anerkendte forskningscentre

Dekanen for Aarhus BSS er Thomas Pallesen

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 21.07.2015