Du er her: AU » Aarhus BSS

Uddannelser

Nyheder om Forskning og Uddannelse

Et nyt studie fra Aarhus BSS viser, at kvinder, som udvikler psykiske problemer efter en fødsel, generelt henvender sig oftere til deres egen læge - også lang tid før graviditeten. Det giver nye muligheder for tidlig opsporing af de mest sårbare kvinder.

17.08.2015 | Research news

Kontaktmønstret til lægen kan afsløre spirende fødselsdepression

De fleste mødre er psykisk sårbare i tiden efter en fødsel. Nogle få udvikler psykisk sygdom – og de tidligste tegn er hyppig kontakt til egen læge. Det viser et nyt studie fra Aarhus BSS.

Jacob Kjær Eskildsen glæder sig til at tage fat på nye udfordringer som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse.

13.08.2015 | People

Ny institutleder: Ideer skal komme nedefra

Den 3. august skiftede Jacob Kjær Eskildsen officielt posten som institutleder for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ud med stillingen som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse. Han ønsker at skabe et institut, hvor de bedste ideer kommer fra medarbejderne, og hvor fagligheden udvikles i forskningsmiljøerne. På en måde…

Thomas Pallesen tiltrådte som dekan for Aarhus BSS den 1. juli 2015. Foto: Lars Kruse, AU.

10.08.2015 | News from the management

Tiltrædelsesreception for dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS

I anledning af Thomas Pallesens tiltrædelse som dekan på Aarhus BSS vil Aarhus Universitet gerne invitere til reception den 31. august.


  • Aarhus BSS på Facebook
  • Aarhus BSS på LinkedIN
  • Aarhus BSS på Youtube

Alumner

Events, nyheder

og efteruddannelsestilbud.

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 23.11.2015