Du er her: AU » Aarhus BSS

Uddannelser

Nyheder om Forskning og Uddannelse

Jacob Kjær Eskildsen glæder sig til at tage fat på nye udfordringer som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse.

13.08.2015 | People

Ny institutleder: Ideer skal komme nedefra

Den 3. august skiftede Jacob Kjær Eskildsen officielt posten som institutleder for Institut for Forretningsudvikling og Teknologi ud med stillingen som institutleder for Institut for Virksomhedsledelse. Han ønsker at skabe et institut, hvor de bedste ideer kommer fra medarbejderne, og hvor fagligheden udvikles i forskningsmiljøerne. På en måde…

Thomas Pallesen tiltrådte som dekan for Aarhus BSS den 1. juli 2015. Foto: Lars Kruse, AU.

10.08.2015 | News from the management

Tiltrædelsesreception for dekan Thomas Pallesen, Aarhus BSS

I anledning af Thomas Pallesens tiltrædelse som dekan på Aarhus BSS vil Aarhus Universitet gerne invitere til reception den 31. august.

"Forældre er nødt til at være rollemodeller og er nødt til hele tiden at minde deres børn om, hvorfor man skal spise sundt,” siger Susanne Pedersen, der er forsker ved Aarhus BSS ved Aarhus Universitet.

07.08.2015 | Research news

Sunde rollemodeller påvirker teenageres spisevaner

Det er en udbredt forestilling, at unge kun nødigt lytter til deres forældre. Men det holder ikke i virkeligheden – i hvert fald ikke når det gælder om at leve sundt. Ny forskning fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet viser, at hvis man skal have teenagere til at spise spinat og agurker, så har deres forældre stor betydning som rollemodeller.


  • Aarhus BSS på Facebook
  • Aarhus BSS på LinkedIN
  • Aarhus BSS på Youtube

AU Alumni

Mød mere end 15.000

alumner fra Aarhus BSS

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 28.08.2015