Du er her: AU » Aarhus BSS » Aktuelt » Nyheder

Nyheder

Konkurrencerådet træffer afgørelse indenfor konkurrencelovens anvendelsesområde i sager af principiel eller særlig stor betydning, eksempelvis vedrørende større fusioner, konkurrencebegrænsende aftaler eller virksomheders misbrug af dominerende stilling. Foto: Colourbox
Philipp Schröder
Pernille Wegener Jessen

02.10.2015 | Public/media

Nyt og trimmet Konkurrenceråd med hele to forskere fra Aarhus BSS

Professor i økonomi Philipp Schröder og lektor i jura Pernille Wegener Jessen sidder begge med rundt om bordet i det nye Konkurrenceråd, som er gået fra at have 18 til blot 7 medlemmer.

25.09.2015 | Research news

Fødselsvægt påvirker social tillid

Hvor meget vejer barnet? Det er et af de spørgsmål, nybagte forældre konstant bliver udsat for. Hvad de svarer, er måske vigtigere, end vi gør os klart. Fødselsvægt påvirker, hvor meget tillid vi har til vores medmennesker senere i livet. Og tillid – det er den lim, der forhindrer samfundet i at falde fra hinanden. Ny forskning fra Aarhus…

LEGO koncernens topchef Jørgen Vig Knudstorp modtager Influential Leader Recognition fra AACSB International.

23.09.2015 | Aarhus BSS

Alumne fra Aarhus BSS udnævnes til en af verdens mest indflydelsesrige ledere

LEGO koncernens topchef Jørgen Vig Knudstorp modtager Influential Leader Recognition fra AACSB International. Anerkendelsen gives til 100 alumner fra AACSB-akkrediterede institutioner verden over, som gennem deres forretningssucces og lederevner har eller har haft stor global indflydelse.

Professor John Thøgersen modtager Dansk Marketingforsknings Pris for sin lange og imponerende indsats inden for forbrugerforskning. Foto: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Kommunikation.

18.09.2015 | Awards

John Thøgersen tildeles Dansk Marketingforsknings Pris

Torsdag den 1. oktober 2015 modtager John Thøgersen fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet Dansk Marketingforsknings Pris. Prisen tildeles som en anerkendelse for et værdifuldt stykke arbejde inden for marketingforskning.

11.09.2015 | Society and politics

Flygtningeeksperter

Er du på jagt efter en ekspert om flygtningekrisen? Aarhus BSS har en lang række forskere med viden og indsigt om dette vigtige emne.

09.09.2015 | Aarhus BSS

AU-professor kortlægger rammerne for Europas erhvervsliv

20 førende selskabsretsforskere med AU-professor Paul Krüger Andersen i spidsen præsenterer torsdag i Wien en række samlede anbefalinger til selskabslovene i EU’s medlemslande. Flere lande har allerede implementeret dele af de nye anbefalinger, som forventes at styrke europæisk erhvervsliv.

Foto: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Kommunikation.

08.09.2015 | Awards

John P. Ulhøi bliver Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor John P. Ulhøi fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Thomas Pallesen, den nye dekan på Aarhus BSS, og Brian Bech Nielsen, rektor på Aarhus University.

02.09.2015 | Aarhus BSS

Tiltrædelsesreception for Thomas Pallesen

Omkring 200 personer var samlet på Fulgesangs allé, da der mandag blev holdt tiltrædelsesreception for Thomas Pallesen, den nye dekan på Aarhus BSS.

Foto: Colourbox.

31.08.2015 | Knowledge exchange

Det rette mix af kompetencer gør indkøbsafdelinger innovative

Når indkøbsafdelinger ses som strategiske partnere — både i virksomheden og i forhold til eksterne samarbejdspartnere — bliver de dygtigere og bidrager til innovation og fornyelse i danske virksomheder. Det er konklusionen af en omfattende undersøgelse af 321 virksomheder.

Foo: Julia Rolsted Stacey, Aarhus BSS Communication.

28.08.2015 | Awards

Professor Klaus G. Grunert udnævnes som Ridder af Dannebrog

Den 11. september 2015 udnævnes professor Klaus G. Grunert fra Aarhus BSS ved Aarhus Universitet som Ridder af Dannebrog af Hendes Majestæt Dronning Margrethe II.

Viser resultater 1 til 10 ud af 306

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 05.10.2015