Du er her: AU » Om AU » Aarhus BSS » Aktuelt » Nyheder

Nyheder

Fremtidens forbrugere vil kigge efter mere dyrevelfærdskød i køledisken. Det siger lektor Lars Esbjerg fra forskningscentret MAPP. Han tror på, at vi vil se en udvikling hen imod mere dyrevelfærd, men at det vil tage tid.

23.04.2015 | Research news

Omfattende rapport om markedsdrevet dyrevelfærd viser vejen til gladere grise i fremtidens Danmark

Hvem er ansvarlig for at gå foran og tage mere ansvar for at sikre dyrevelfærden for danske grise? Er det svinebranchen selv, detailhandlen eller forbrugerne? Vejen til bedre forhold i svinestaldene er lang, lyder det fra forsker ved Aarhus BSS ved Aarhus Universitet. Men der er en stor sandsynlighed for, at det kommer.

Det nye logo for Aarhus BSS kan stå alene som her, men vil som oftest være ledsaget af et navnetræk som det fx ses i øverste venstre hjørne på denne side.

21.04.2015 | Public/media

Aarhus BSS - nyt brand skal styrke AU’s business school

Med et nyt brand-navn og logo vil Aarhus Universitets business school øge synligheden, styrke positionen som en af Europas største brede business schools og tage konkurrencen op om studerende nationalt og internationalt.

Aarhus Universitet og Eksportforeningen forklarer bl.a. den komplekse eksportforskning via animationsfilm

15.04.2015 | Research news

Forskeres eksportopskrift kogt ned til tre minutters tegnefilm

Danmark har brug for, at flere virksomheder får mod på og bliver bedre til eksport. Derfor har Aarhus Universitet og Eksportforeningen kogt 10 års forskning og mere end 100 videnskabelige artikler ned til tre minutters tegnefilm. Filmen giver opskriften på eksportsucces – Eksportens DNA.

The official name of the project is “The Lundbeck Foundation Initiative for Integrated Psychiatric Research", abbreviated as "iPSYCH", which is a national project anchored at Aarhus University in close collaboration with the University of Copenhagen, the Central Denmark Region and the Capital Region of Denmark, as well as SSI, the Danish State Serum Institute. From the left: Ole Mors, Anders Børglum, Thomas Werge, Preben Bo Mortensen and Merete Nordentoft.

25.03.2015 | Research news

iPSYCH får millionbevilling til bedre forebyggelse og behandling af psykiske sygdomme

Forskningsprojektet iPSYCH har endnu en gang modtaget en rekordstor bevilling fra Lundbeckfonden. Bevillingen betyder, at projektet bliver verdens største og mest detaljerede inden for psykiatrisk forskning.

23.03.2015 | Research news

Mangelfuldt landekendskab hæmmer store koncerners indtjening

Manglende indsigt i andre landes kultur og regler er i høj grad en stopklods for fortjenesten ved at entrere nye internationale markeder, viser undersøgelse blandt 91 multinationale virksomheder. Det er en god investering at hyre medarbejdere ind, som har den viden, man har brug for, siger forskeren bag undersøgelsen.

18.03.2015 | Events

Ditlev Engel i bestyrelsen for Aarhus Symposium

Det ambitiøse årlige event for topledere og studerende, Aarhus Symposium, har fået Ditlev Engel ind i bestyrelsen. Også professor Philipp Schröder indtræder

Koopman planlægger at tilbringe 2x3 måneder i Aarhus og arbejde på projektet ’State Space Models in Econometrics’. Foto: BSS Kommunikation

17.03.2015 | People

1 million kroner til gæsteforskere

Tre professorer fra henholdsvis Holland, Kina og Brasilien modtager VILLUM Visiting Professor Programme-bevillinger fra Velux Fonden til forskningsophold ved School of Business and Social Sciences.

12.03.2015 | Research news

Nyt forskningscenter vil hjælpe mindre virksomheder med at vokse

Alle er enige om SMV’ernes udviklingspotentiale, og erhvervsfremmesystemet skyder hvert år millioner efter SMV’erne for at styrke væksten. Men reelt er der ingen dokumenteret viden om, hvordan man bedst styrker vækst og udvikling i SMV’erne. Det vil det nye Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus Universitet lave om på - i tæt…

12.03.2015 | Research news

Som direktør var jeg en hindring for at nå målene

Kaare Egelund Schmidt traf en ejerleders mest nervepirrende beslutning: at lægge sin virksomhed i hænderne på en ny direktør og i stedet dedikere sig selv til arbejdet med kunderne. Den beslutning har vist sig at være god.

Efter 10 år som brandslukker fik jeg selv overtaget

For to år siden kom Martin Haugaard Zielke til den erkendelse, at han var nødt til at fokusere sit arbejde mere målrettet, da han som ejerleder ikke kunne klare alting selv. Siden da har hans virksomhed Simply Cooking A/S mere end fordoblet antallet af medarbejdere og øget omsætningen betragteligt.

Viser resultater 1 til 10 ud af 267

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 24.04.2015

Aarhus Universitet