Nyheder

30.06.2014 | Research news

Kortlægning af oversættelsesværktøjer i oversætterbranchen

Forskere fra Institut for Erhvervskommunikation har kortlagt brugen af oversættelsesværktøjer blandt danske oversættervirksomheder. Tendensen er, at værktøjerne anvendes i vidt omfang, og at brugen af dem har ændret branchen og stiller nye krav til jobbet som oversætter.

Foto: AU Foto, Lars Kruse

27.06.2014 | Knowledge exchange

Nina Smith formand for regeringens dagpengekommission

Beskæftigelsesministeriet har på et pressemøde 27. juni meddelt, at økonomiprofessor Nina Smith er udnævnt som formand for regeringens dagpengekommission.

26.06.2014 | Research news

Lederen som virksomhedens globale konkurrencefaktor

Danske virksomheder opererer i omfattende grad globalt, men der stilles sjældent spørgsmål ved danske lederes evne til at lede internationalt. I forskergruppen Design of Global Enterprise har vi fokuseret på dansk ledelse i den globale virkelighed anno 2014. Vi deler her tre af de vigtigste konklusioner. Fra dansk til global ledelse Danske ledere…

Festmiddagen blev afholdt i S-bygningen.

26.06.2014 | School of Business and Social Sciences

Årets fakultetsfest på BSS

Se billederne og læs om årets prismodtagere.

24.06.2014 | ICOA

Global konference kobler virksomheder og forskere sammen på Aarhus Universitet

Den globale PMA-konference om ’business performance’ løber i denne uge af stablen på Aarhus Universitet. Konferencen er arrangeret i et samarbejde med University of Cambridge i England, og den har den særlige dimension, at den lægger op til videndeling og udveksling af erfaringer mellem erhvervslivet og universitetsverdenen.

Evelina Calarasu og Morten Træholt modtog deres priser i Aulaen under BSS' fakultetsfest.

23.06.2014 | Awards

Talenter inden for international handel belønnet af Eksportforeningen

Årets mest talentfulde studerende inden for eksport og international handel på BSS, Aarhus Universitets business school, har modtaget Eksportforeningens Graduation Awards for det bedste bachelorprojekt og kandidatspeciale.

BSS' S-bygning, hvor resultaterne fra de nye projekter bl.a. vil blive formidlet videre til studerende og erhvervslivet. Foto: Jesper Rais / AU Kommunikation.

19.06.2014 | Awards

BSS-forskere sætter igen solidt aftryk på national forskningsindsats

Samfund og Erhverv under Det Frie Forskningsråd har bevilliget 22,2 mio. forskningskroner til BSS-forskere. De i alt syv projekter har modtaget næsten 40 procent af bevillingerne indenfor området i denne runde.

Alle deltagere, der har bestået den afsluttende prøve,  kommer til at indgå i en database med link til deres profil og bestyrelseskandidatur. SMV'er på udkig efter nye bestyrelsesmedlemmer kan således søge her.

13.06.2014 | School of Business and Social Sciences

Ny SMV-bestyrelsesuddannelse har ramt et hul i markedet

Ejerledere og bestyrelsesmedlemmer roser AU’s bestyrelsesuddannelse med fokus på små og mellemstore virksomheder, som de mener, i høj grad har ramt et behov hos SMV’erne. Næste hold starter til august.

27.05.2014 | Conference, School of Business and Social Sciences

Nye handelsregler ændrer forholdene for danske virksomheder

Danmark droppede sidste år sine forbehold for de såkaldte CISG-handelsregler. Virksomheder risikerer at komme i problemer, hvis de ikke er opmærksomme, vurderer juraekspert. Aarhus Universitet og FN afholder til september en stor konference om CISG-reglernes konsekvenser.

Ole Ø. Madsen

23.05.2014 | People

En forsker med blik for erhvervslivet fylder 70

Professor Emeritus Ole Øhlenschlæger Madsen fra Institut for Økonomi fylder 70 år. Med baggrund i sin store interesse for at koble sit faglige felt indenfor fusioner, virksomhedsstrategi og ledelse med virksomhedernes reelle problemstillinger, er han kendt som en fremragende underviser, en erhvervsorienteret formidler af høj klasse og et kompetent…

Viser resultater 1 til 10 ud af 220

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 30.06.2014

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk