Du er her: AU » Om AU » School of Business and Social Sciences » Aktuelt » Nyheder

Nyheder

The official name of the project is “The Lundbeck Foundation Initiative for Integrated Psychiatric Research", abbreviated as "iPSYCH", which is a national project anchored at Aarhus University in close collaboration with the University of Copenhagen, the Central Denmark Region and the Capital Region of Denmark, as well as SSI, the Danish State Serum Institute. From the left: Ole Mors, Anders Børglum, Thomas Werge, Preben Bo Mortensen and Merete Nordentoft.

25.03.2015 | Research news

iPSYCH får millionbevilling til bedre forebyggelse og behandling af psykiske sygdomme

Forskningsprojektet iPSYCH har endnu en gang modtaget en rekordstor bevilling fra Lundbeckfonden. Bevillingen betyder, at projektet bliver verdens største og mest detaljerede inden for psykiatrisk forskning.

23.03.2015 | Research news

Mangelfuldt landekendskab hæmmer store koncerners indtjening

Manglende indsigt i andre landes kultur og regler er i høj grad en stopklods for fortjenesten ved at entrere nye internationale markeder, viser undersøgelse blandt 91 multinationale virksomheder. Det er en god investering at hyre medarbejdere ind, som har den viden, man har brug for, siger forskeren bag undersøgelsen.

18.03.2015 | Events

Ditlev Engel i bestyrelsen for Aarhus Symposium

Det ambitiøse årlige event for topledere og studerende, Aarhus Symposium, har fået Ditlev Engel ind i bestyrelsen. Også professor Philipp Schröder indtræder

Koopman planlægger at tilbringe 2x3 måneder i Aarhus og arbejde på projektet ’State Space Models in Econometrics’. Foto: BSS Kommunikation

17.03.2015 | People

1 million kroner til gæsteforskere

Tre professorer fra henholdsvis Holland, Kina og Brasilien modtager VILLUM Visiting Professor Programme-bevillinger fra Velux Fonden til forskningsophold ved School of Business and Social Sciences.

12.03.2015 | Research news

Nyt forskningscenter vil hjælpe mindre virksomheder med at vokse

Alle er enige om SMV’ernes udviklingspotentiale, og erhvervsfremmesystemet skyder hvert år millioner efter SMV’erne for at styrke væksten. Men reelt er der ingen dokumenteret viden om, hvordan man bedst styrker vækst og udvikling i SMV’erne. Det vil det nye Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus Universitet lave om på - i tæt…

12.03.2015 | Research news

Som direktør var jeg en hindring for at nå målene

Kaare Egelund Schmidt traf en ejerleders mest nervepirrende beslutning: at lægge sin virksomhed i hænderne på en ny direktør og i stedet dedikere sig selv til arbejdet med kunderne. Den beslutning har vist sig at være god.

Efter 10 år som brandslukker fik jeg selv overtaget

For to år siden kom Martin Haugaard Zielke til den erkendelse, at han var nødt til at fokusere sit arbejde mere målrettet, da han som ejerleder ikke kunne klare alting selv. Siden da har hans virksomhed Simply Cooking A/S mere end fordoblet antallet af medarbejdere og øget omsætningen betragteligt.

06.03.2015 | Education news

Gymnasieelever til lærerig Innovationsdag

AU Herning holdt Innovationsdag, og 250 gymnasieelever deltog i undervisning og udarbejdede innovationsopgaver med input fra forskere fra AU Herning

24.02.2015 | Research news

ADHD-patienter har op til 8 gange højere risiko for at dø tidligt

ADHD-patienter har op til 8 gange højere risiko for at dø tidligt end mennesker uden ADHD, og den hyppigste dødsårsag er ulykker. Det fastslår en gruppe forskere fra Aarhus Universitets Center for Registerforskning. De banebrydende resultater er netop udgivet i det prestigefyldte medicinske tidsskrift The Lancet.

24.02.2015 | School of Business and Social Sciences

Dekan Svend Hylleberg annoncerer sin tilbagevenden til forskning og undervisning

Efter godt to årtier i ledelsens tegn har Svend Hylleberg opsagt sin stilling som dekan den 7. januar 2015. Han fratræder den 30. juni, hvor han vender tilbage til professorgerningen på Institut for Økonomi.

Viser resultater 1 til 10 ud af 264

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 25.03.2015

Her finder du School of Business and Social Sciences