Du er her: AU » Om AU » Aarhus BSS » Aktuelt » Nyheder

2876 kommende studerende har i dag fået tilbudt studieplads på Aarhus BSS.

30.07.2015 | Aarhus BSS

Færre studiepladser på Aarhus BSS

2867 kommende studerende har fået tilbudt en studieplads på Aarhus BSS. Det er et fald på godt 4,1 % i forhold til sidste år.

Næsten 4.000 har i søgt optagelse på Aarhus BSS.
Foto: Lars Kruse

10.07.2015 | Aarhus BSS

Stigning i antallet af ansøgere til Aarhus BSS

Da fristen for at søge ind på en videregående uddannelse udløb i weekenden, havde næsten 4.000 valgt Aarhus BSS som deres førsteprioritet. En stigning på fem procent i forhold til sidste år.

I 2020 vil vindkraft dække halvdelen af elforbruget. Det udfordrer det danske el-system. En ny miljørigtig elmåler er lige på trapperne. Den sparer umiddelbart strøm hos forbrugerne og kan bidrage til et forbedret el-system og et bedre klima i fremtiden. Alligevel synes mange danskere, at det er svært at sige ja til den elmåleren. Foto: Colourbox.

24.06.2015 | Research news

Mange danskere får ikke sagt ja til ny miljørigtig elmåler

Størstedelen af danske forbrugere ville acceptere at få installeret en ny miljørigtig elmåler, hvis de slap for at finde computeren frem for at sige aktivt ja, lyder det fra forsker på Aarhus Universitet. Danmark bliver desværre lidt mindre grøn hver gang en bruger ikke siger ja.

Prismodtagere på Aarhus BSS 2015

Der er i dag blevet uddelt priser til Årets Alumne, Årets Underviser, Årets Forsker og ekstraordinært Årets Forskningsformidlingspris på Aarhus BSS. Det skete i forbindelse med den årlige Fakultetsfest. Priserne er en markering af en håndfuld mennesker, der har gjort en særlig indsats på deres felt. Her er en oversigt prismodtagerne 2015, hvor du…

19.06.2015 | Aarhus BSS

Studerende får Eksportforeningens Graduation Awards for opgaver om korruption og Kina

Et speciale om danske virksomheders ageren i korrupte lande og en bacheloropgave om skandinaviske firmaers kulturelle udfordringer i Kina er kåret til årets bedste af Eksportforeningen, som kvitterer med en pris og en fin check til de studerende.

19.06.2015 | Aarhus BSS

Anders Eldrup: Kandidater skal kunne veksle mellem det offentlige og private

Årets Alumne 2015 på Aarhus BSS, Anders Eldrup, var som ”tværfaglig” scient.pol. med til at ændresammensætningen af Finansministeriets departement og ledelsen i Dong. Han mener, at det er vigtigt, at fremtidens kandidater kan indgå i både det offentlige og det private. De to sektorer befrugter hinanden.

Jørgen Tang-Jensen: De studerende skal have en dyb kernefaglighed

Jørgen Tang-Jensen er Årets Alumne på Aarhus BSS. Hans minder fra en fantastisk studietid rummer både venskab og hårdt slid, som siden er blevet fundamentet for en lang og flot karriere. Og slid er nødvenligt, så man kan tilegne sig en essentiel dyb kernefaglighed, mener Jørgen Tang-Jensen.

Dorthe Kirkegaard Thomsen har modtaget Aarhus BSS Forskningsprisen 2015

En fremragende forskningsindsats og en ekstraordinær evne til at tiltrække eksterne midler er nogle af argumenterne for, at professor Dorthe Kirkegaard Thomsen fra Psykologisk Institut på Aarhus BSS i dag modtager ”Aarhus BSS Forskningsprisen 2015”.

18.06.2015 | Aarhus BSS

Professor Thomas Pallesen ny dekan på Aarhus BSS

Professor og nuværende institutleder Thomas Pallesen bliver ny dekan for Aarhus BSS. Han tiltræder 1. juli.

17.06.2015 | People

23 millioner kroner er bevilliget forskere fra Aarhus BSS

Forskere fra Aarhus BSS har modtaget 23 millioner kroner i bevillinger fra Det Frie Forskningsråd, Samfund og Erhverv for deres forskning inden for økonomi og statskundskab.

Viser resultater 1 til 10 ud af 291

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold:
Revideret 30.07.2015