Du er her: AU » Om AU » School of Business and Social Sciences » Aktuelt » Nyheder

Nyheder

Hans Kongelige Højhed Kronprinsen gav i sin tale til Aarhus Symposium 2014 udtryk for, at han var imponeret over arrangementet. Alligevel kunne han ikke modstå muligheden for lidt venlige drillerier: ”You’re deadly calm but underneath the surface, you’re paddeling like crazy,” sagde han med et glimt i øjet til de 28 frivillige studerende bag arrangementet. Foto: Nanna Inie.
Gå efter at få international erfaring. Det var et af hovedbudskaberne fra Peder Tuborgh, CEO Arla Foods, der her taler til et fuldt ARLA Auditorium i S-bygningen på Campus Fuglesangs Allé. Foto: Anders Trærup, AU Foto.
Thomas F. Borgen, Group CEO, Danske Bank, indviede deltagerne i, hvordan han gennem strategi, lederskab og kultur forbereder en 140 år gammel bank til en fremtid med nye reguleringer, teknologier og kundeadfærd. Foto: Nanna Inie.
De to medlemmer af symposiets styringskommite, Peter S. Andersen (t.v.) og Michael Lund Andersen, tager afsked med Hans Kongelige Højhed Kronprinsen, der tilbragte godt tre timer til Aarhus Symposium 2014. Foto: Anders Trærup, AU Foto.

12.12.2014 | Events

Ambitiøse studerende vil forbedre topevent

Aarhus Symposium 2014 blev modtaget med bravour af de deltagende topledere. Men for de studerende bag arrangementet er målet klart. Næste års symposium 6. november 2015 skal være endnu bedre, og forberedelserne er allerede i gang.

05.12.2014 | Alumni, Alumni News

Mulighed for samarbejde med Stanford University igennem Aarhus Universitet

Det amerikanske universitet Stanford har åbnet en ny forskningsenhed under navnet Stanford Peace Innovation Lab sammen med Aarhus Universitets institut i Herning (AU Herning). De to universiteter har indgået et samarbejde omkring etablering af et nyt laboratorium, der skal være omdrejningspunkt for fremtidige fælles forskningsprojekter.…

Begrebet ny nordisk mad indeholder gode værdier, men betragtes stadigvæk som en niche. Foto: Colourbox.

26.11.2014 | Research news

Ny nordisk mad er bare mad

Begrebet ny nordisk mad, der blandt andet lægger vægt på nordiske råvarer og madtraditioner, vil nok fortsat bestå som en niche og på længere sigt blot opfattes som almindelig mad. Men værdierne bag konceptet vil leve videre. Det er konklusionen af en rapport fra Aarhus Universitet.

24.11.2014 | Public/media

Beskyt dit hus mod klimaforandringer

Nordiske forskere har udviklet et nyt brugervenligt web-værktøj, som kan hjælpe husejere med at tilpasse deres hus i forhold til det skiftende klima. Ved at indtaste data om et hus kan man øjeblikkeligt få viden og råd om, hvordan det kan beskyttes mod klimaets fremtidige forandringer.

20.11.2014 | News type

Topchefer sætter praktisk ledelse på dagsordenen på BSS

Seks danske topchefer og næsten 600 tilhørere lader fredag den 21. november teoribøgerne stå på hylden og stiller skarpt på topchefens praktiske ledelsesudfordringer. Det handler om at skabe resultater, sætte retning og finde praktiske løsninger på praktiske problemer.

19.11.2014 | News from the management

AMBA-akkreditering til School of Business and Social Sciences

School of Business and Social Sciences har modtaget AMBA-akkrediteringen fra den anerkendte akkrediteringsinstitution, som akkrediterer MBA-uddannelser.

Lige meget hvor godt man planlægger sine HRM-aktiviteter, kan der altid opstå misforståelser og miskommunikation, når HRM-initiativer skal omsættes til praksis. Foto: Colourbox.

07.11.2014 | Research news

Human Resource Management-initiativer når ikke ud til medarbejderne

Ledelsen i danske virksomheder arbejder strategisk med Human Resource Management, men medarbejderne sætter ikke pris på initiativerne i samme grad, fortæller lektor Frances Jørgensen fra Aarhus Universitet.

04.11.2014 | School of Business and Social Sciences, Awards

Helle Vrønning Dam tildeles Hedorfs Fonds forskningspris

Professor i tolkning og oversættelse Helle Vrønning Dam tildeles Hedorfs Fonds Forskningspris for International Virksomhedskommunikation og Sprog på baggrund af sit store og imponerende bidrag på området. Det er fjerde gang i træk, at forskningsprisen går til en forsker ved Institut for Erhvervskommunikation.

30.10.2014 | Public/media

Stanford University åbner afdeling i Herning

Det amerikanske universitet Stanford har netop åbnet et nyt Stanford Peace Innovation Lab sammen med School of Business and Social Sciences i Herning. De to parter har indgået et samarbejde omkring etablering af et nyt laboratorium, der skal være omdrejningspunkt for fremtidige fælles forskningsprojekter. Samarbejdet åbner nye døre for dansk…

Hvis Dale T. Mortensens teori bliver til virkelighed på fx det kinesiske eller indiske jobmarked, kan den medføre enorme gevinster på produktionen

15.10.2014 | Conference, Research news

Nobelprisforskning kan styrke match mellem medarbejder og virksomhed

Nogle af verdens førende økonomer samles den 21. oktober till mindekonference for nobelprisvinder og professor, Dale T. Mortensen på Aarhus Universitet. Her skal de blandt andet diskutere, hvordan de mest produktive medarbejdere finder de mest produktive virksomheder. Svaret kan få betydelig effekt for verdens økonomiske problemer.

Viser resultater 1 til 10 ud af 244

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 17.12.2014

Her finder du School of Business and Social Sciences

Vis detaljeret kort

Kontaktinformationer

Find kontaktinformationer for School of Business and Social Sciences

CVR-nr: 31119103
P-nr: 1013139519
EAN-nr: 5798000419445

bss@au.dk

AKKREDITERINGER

Aarhus Universitet
Nordre Ringgade 1
8000 Aarhus C

E-mail: au@au.dk
Tlf: 8715 0000
Fax: 8715 0201

CVR-nr: 31119103
EAN-numre: www.au.dk/eannumre

AU på sociale medier
Facebook
LinkedIn
Twitter
YouTube

© — Henvendelser til webredaktør

Cookies på au.dk