Du er her: AU » Om AU » Aarhus BSS

Nyheder om Forskning og Uddannelse

I 2020 vil vindkraft dække halvdelen af elforbruget. Det udfordrer det danske el-system. En ny miljørigtig elmåler er lige på trapperne. Den sparer umiddelbart strøm hos forbrugerne og kan bidrage til et forbedret el-system og et bedre klima i fremtiden. Alligevel synes mange danskere, at det er svært at sige ja til den elmåleren. Foto: Colourbox.

24.06.2015 | Research news

Mange danskere får ikke sagt ja til ny miljørigtig elmåler

Størstedelen af danske forbrugere ville acceptere at få installeret en ny miljørigtig elmåler, hvis de slap for at finde computeren frem for at sige aktivt ja, lyder det fra forsker på Aarhus Universitet. Danmark bliver desværre lidt mindre grøn hver gang en bruger ikke siger ja.

19.06.2015 | Aarhus BSS

Prismodtagere på Aarhus BSS 2015

Der er i dag blevet uddelt priser til Årets Alumne, Årets Underviser, Årets Forsker og ekstraordinært Årets Forskningsformidlingspris på Aarhus BSS. Det skete i forbindelse med den årlige Fakultetsfest. Priserne er en markering af en håndfuld mennesker, der har gjort en særlig indsats på deres felt. Her er en oversigt prismodtagerne 2015, hvor du…

19.06.2015 | Aarhus BSS

Studerende får Eksportforeningens Graduation Awards for opgaver om korruption og Kina

Et speciale om danske virksomheders ageren i korrupte lande og en bacheloropgave om skandinaviske firmaers kulturelle udfordringer i Kina er kåret til årets bedste af Eksportforeningen, som kvitterer med en pris og en fin check til de studerende.


  • Aarhus BSS på Facebook
  • Aarhus BSS på LinkedIN
  • Aarhus BSS på Youtube

AU Alumni

Mød mere end 15.000

alumner fra Aarhus BSS

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 30.06.2015