Du er her: Aarhus BSS Center for Undervisning og Læring Workshops Blended learning design

Blended learning design

Et effektivt mix af læringsaktiviteter før, under og efter timerne

Formål

Skab kurser med et effektivt mix af læringsaktiviteter før, mellem og efter timerne i undervisningslokalet og få systematik i beslutningerne om, hvilke dele af undervisning og stofbearbejdning, der skal foregå face-to-face og hvilke, der med fordel kan foregå online.

Deltagerne introduceres i denne workshop til de grundlæggende principper for blended learning kursusdesign og får mulighed for at designe et blended learning forløb i praksis. Formålet er at styrke deltagernes evne til at vurdere, hvilke læringsaktiviteter der er passende at placere i timerne (forelæsning/holdundervisning), og hvilke aktiviteter man med fordel kan placere uden for timerne (online).

Indhold

Aktiviteter

  • På workshoppen får deltagerne mulighed for at gentænke et kursus, arbejde praktisk med planlægningen samt få sparring og inspiration undervejs.
  • Workshoppen indledes med et kort oplæg om virkemidler i blended learning forløb. Hvor ligger mulighederne, udfordringerne og er der deciderede faldgruber? 
  • Herefter skal deltagerne kigge nærmere på et af deres egne undervisningsforløb for at se, hvordan de kan designe blended learning forløb med fokus på de studerendes læring. Til det formål anvendes et ”blended learning byggesæt” til at lave et udkast til et kursusforløb. 

Forberedelse

  • Medbring fagbeskrivelse for det fag, du vil arbejde med.

Nærmere information følger efter tilmeldingsfristen

Generelle oplysninger

Målgruppe: Alle undervisere på Aarhus BSS

Omfang: Tilstedeværelse: 3 timer, forberedelse: 1 time

Deltagerantal: 5-20

Sted: Campus Aarhus

Pris: Kurset er gratis for ansatte ved AU

Sprog: Afholdes på dansk eller engelsk efter behov

CUL forbeholder sig ret til ændringer i program og undervisningssprog DA/EN

CUL tilbyder også:

  • denne workshop som en rekvireret eller ’skræddersyet’ workshop eller som et oplæg for underviserteam eller ved faglige arrangementer på uddannelserne/institutterne/afdelingerne på BSS. Kontakt os endelig.

Rekvirer

Denne workshop kan rekvireres som en ’skræddersyet’ workshop, hvis du og 3-5 af dine kollegaer er interesseret eller som et særligt tilpasset oplæg ved faglige arrangementer på uddannelserne/institutterne/afdelingerne på Aarhus BSS.    

Workshop-ansvarlige/Undervisere

Anne-Mette Alsholm

Educational it konsulent
M
H 1323, 412
P +4587164734

Tobias Alsted Nielsen

Educational it konsulent
M
H 1323, 422
P +4587162569

Kursussekretær

Birthe Tillgaard

Centersekretær
M
H 1323, 434
P +4587165356