Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder

Nyheder

Marianne Dahl Steensen (Foto: Microsoft Danmark), Barbara Bertelsen (Foto: Justitsministeriet), Karen Frøsig (Foto: Sydbank)

Aarhus BSS-kvinder på toppen

De er alumner fra Aarhus BSS. Og de er blandt de 100 mest indflydelsesrige kvinder i Danmark. Se her hvem de er.

08.12.2017 | Alumner

De studerende holder mig skarp

Jette Ditlev har været mentor i 10 år, og hun brænder stadig for at være med i ordningen.

Foto: AU Foto

08.12.2017 | Alumner

Et kvalitetsstempel og et niveau højere

Aarhus BSS har fået en ny 5-årig AMBA-akkreditering for sin MBA-uddannelse. Et kvalitetsstempel, som bekræfter, at Aarhus BSS’ efter- og videreuddannelsesprogram lever op til høje internationale standarder.

25.09.2017 | Alumner

Tak for sidst – og velkommen, nye alumner

Til dig, der var med til sommerfest: Tak for sidst! Og til dig, der er ny alumne: Velkommen!

21.08.2017 | Priser

Samfundskirurg i orkanens øje

Årets alumne er kendt for at være en juridisk ildsjæl, en arbejdshest og en knusende dygtig leder. De egenskaber har Barbara Bertelsen haft rigt brug for i sine foreløbige godt to år som departementschef i Justitsministeriet.

Viser resultater 1 til 5 ud af 56

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste