Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder og arrangementer Om ledelse 2017

Om ledelse 2017

• Konference på Aarhus BSS den 10. november

Program - den 10. november 2017

Kom og hør seks topchefer dele ud af deres erfaringer

Den 10. november 2017 vil seks topchefer tale om deres personlige ledelseserfaringer. De giver deres personlige beretning om ledelse, om hvad de har oplevet, der var svært, og hvad der skabte succes – eller udfordringer.

For fjerde år i træk inviterer vi til ”Om Ledelse”, der med mere end 600 tilmeldte er en af de største ledelseskonferencer i Danmark inden for feltet.

Efter de faglige oplæg kan du deltage i en frokost med Lederne. Det giver dig mulighed for at netværke med de øvrige deltagere og være med i en række faciliterede diskussioner med afsæt i emner som robusthed, globalisering, rekruttering og fastholdelse, digitalisering, kommunikation, generationsledelse, selvledelse. Du tilmelder dig frokosten sammen med din tilmelding til konferencen. Før konferencen får du et link, hvor du uddyber, hvilke emner, du er interesseret i. Der er et begrænset antal pladser, så det er først til mølle.

'Om Ledelse' er et samarbejde mellem Aarhus BSS, Hildebrandt & Brandi og Lederne.

#omledelse

Aarhus BSS
Nedre multisal
Bygning 2610 - S-bygningen
Fuglesangs Allé 4
8210 Aarhus V
Fredag den 10. november 2017
Klokken 07.45-12.30
Pris: Gratis – tilmelding påkrævet
Sprog
: Dansk

Om talerne

Jette Egelund, bestyrelsesformand, Vipp

Jette Egelund er bestyrelsesformand for familievirksomheden Vipp. Hun er datter af metaldrejer Holger Nielsen og har en baggrund som socialrådgiver. Tidligere har hun været personalekonsulent hos Novo Nordisk og DFDS, og i 1993 overtog hun Vipp - en virksomhed, som hendes far havde grundlagt i 1931.

Nicolai Wammen, politisk ordfører og medlem af Folketinget for Socialdemokratiet

Nicolai Wammen er politisk ordfører og medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet og har været både europaminister (2011-2013) og forsvarsminister (2013-2016). I 2006-2011 var han borgmester i Aarhus.

Bjarne Corydon, direktør, McKinsey Center for Government

Bjarne Corydon har siden 2016 været ansat hos McKinsey & Company som direktør for McKinsey Center for Government. Tidligere var han stabschef i Socialdemokratiet og leder af deres analyse- og informationsafdeling, og i 2011-2015 var han finansminister og medlem af Folketinget. Han er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Maria Rørbye Rønn, generaldirektør, DR

Maria Rørbye Rønn har siden 2010 været generaldirektør for DR. Hun er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har tidligere været ansat i Justitsministeriet og Kulturministeriet. I 2001 blev hun chef for DR Jura, og i 2007 blev ansvarsområdet udvidet til Jura, Politik og Strategi.

Hanne Blume, HR-direktør, DONG Energy

Hanne Blume er HR-direktør for DONG Energy, hvor hun har bestredet forskellige ledende stillinger siden 2006. Tidligere har hun været ansat hos bl.a. Elsam, Den Jyske Sparekasse og Unibank. Oprindeligt er hun uddannet cand.merc.jur. fra Aarhus BSS, Aarhus Universitet.

Nils Smedegaard Andersen, bestyrelsesformand, Dansk Supermarked Group

Nils Smedegaard Andersen er bestyrelsesformand i Dansk Supermarked og bestyrelsesmedlem i bl.a. Unilever og BP. Han var Group CEO for A.P. Møller-Maersk i perioden 2007-2016, og han har tidligere været topchef for Carlsberg Breweries fra 2001-2007. Han er oprindelig uddannet cand.oecon. fra Aarhus BSS,Aarhus Universitet.

Tilmeldingsfrist er den 1. november

Arrangementet er gratis, men bemærk, at der er begrænsede pladser.