Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

fre 30 jun
09:00-19:00 | Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V | S-building (2610) upper and lower multiroom + Fuglesangsalen (reception)
Aarhus BSS is proud to invite graduates, family and friends to the 2017 Graduation for the International Business Communication & Economics and Business Administration programmes.
fre 30 jun
13:00-16:00 | Birk Centerpark 15, 7400 Herning
2017 Graduation for The Department of Business Development and Technology
Please join us for this special event, where you'll hear keynote speeches from distinguished alumni and fellow students plus cross the stage and make the transition from student to alumni. Afterwards, you and your guests will be treated to light refreshments where you can exchange hugs, high-fives and farewells.
tir 29 aug
08:00-11:30 | Danske Bank, Kuppelsalen, Laksegade 10, 1063 København K
Rebound: Fra toppen til bunden – og tilbage igen
Rebound” sætter fokus på virksomheders vej mod at rejse sig efter en krise. Vi har inviteret topchefer og alumner til at tale om deres personlige erfaringer med at lede en organisation, der har taget turen fra toppen til bunden – og tilbage igen.

Homo Irrationalis – det irrationelle menneske

Alumnenyhedsbrevet mødte professor Dan Ariely, Duke University, til en kort snak om adfærdsøkonomi, og hvad det kan bruges til.

Direktør Danny Kromanne, Jydsk Tagteknik A/S

19.06.2017 | Aarhus BSS

Væk med kuglepennen – frem med tommestokken

En nøglemedarbejders MBA-uddannelse fra Aarhus BSS betød, at virksomheden Jydsk Tagteknik A/S blandt andet lagde hele sin salgsstyrke om. Nu skulle sælgerne først og fremmest være håndværkere. Det gav bonus på bundlinjen.

Fotograf: Anders Trærup, Aarhus Universitet

19.06.2017 | Aarhus BSS

Vores image er godt – men det kan blive bedre

Hvilken opfattelse har omverdenen egentlig af Aarhus BSS? Det har vi fået svar på i en analyse, hvor vi også spurgte vores alumner.

19.03.2017 | Aarhus BSS

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt kryds i kalenderen fredag den 18. august 2017, hvor Aarhus BSS endnu engang blænder op for årets sommerfest i Universitetsparken. Ligesom sidste år er der lagt op til en uformel havefest med god stemning og live-musik.

19.03.2017 | Aarhus BSS

Kom og forsk i Aarhus - og tag bare ægtefællen med!

At få en forsker fra udlandet til Aarhus BSS strander ofte på, at forskerens ægtefælle ikke har et netværk eller ikke trives i byen. Derfor har Aarhus Universitet og Business Region Aarhus indgået en aftale om at skaffe job til forskerens ægtefælle.

Viser resultater 1 til 5 ud af 50

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste