Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

fre 24 nov
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Øvre Multisal, Bygning 2610 (S), Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Aarhus BSS HR konference - WorkLifeBusiness
Deltag i HR-konferencen ”WorkLifeBusiness” på Aarhus BSS og få inspiration til, hvordan din organisation kan balancere både resultater og trivsel. Få del i den nyeste forskning om CSR, bæredygtighed og HRM, samt inspiration og praktiske råd fra nogle af Danmarks bedste arbejdspladser.

25.09.2017 | Alumner

Tak for sidst – og velkommen, nye alumner

Til dig, der var med til sommerfest: Tak for sidst! Og til dig, der er ny alumne: Velkommen!

21.08.2017 | Priser

Samfundskirurg i orkanens øje

Årets alumne er kendt for at være en juridisk ildsjæl, en arbejdshest og en knusende dygtig leder. De egenskaber har Barbara Bertelsen haft rigt brug for i sine foreløbige godt to år som departementschef i Justitsministeriet.

Homo Irrationalis – det irrationelle menneske

Alumnenyhedsbrevet mødte professor Dan Ariely, Duke University, til en kort snak om adfærdsøkonomi, og hvad det kan bruges til.

Direktør Danny Kromanne, Jydsk Tagteknik A/S

19.06.2017 | Aarhus BSS

Væk med kuglepennen – frem med tommestokken

En nøglemedarbejders MBA-uddannelse fra Aarhus BSS betød, at virksomheden Jydsk Tagteknik A/S blandt andet lagde hele sin salgsstyrke om. Nu skulle sælgerne først og fremmest være håndværkere. Det gav bonus på bundlinjen.

Fotograf: Anders Trærup, Aarhus Universitet

19.06.2017 | Aarhus BSS

Vores image er godt – men det kan blive bedre

Hvilken opfattelse har omverdenen egentlig af Aarhus BSS? Det har vi fået svar på i en analyse, hvor vi også spurgte vores alumner.

Viser resultater 1 til 5 ud af 53

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste