Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

tor 12 okt
07:30-11:40 | Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Kvinder og karriere 2017
Vice Dean hos Royal Danish Defence College, HR-direktør hos Dentsu Aegis Network og CEO hos Above & Beyond og Danish Diversity Council. Tre titler i toppen af hierarkiet. Tre titler, der tilhører kvinder. Den 12. oktober får du deres personlige karrierefortælling, når vi sætter fokus på kvinder og deres karriere. De personlige historier krydres med relevant forskning på området, når Christina Lundsgaard Ottsen, post doc. hos Psykologisk Institut på Aarhus BSS, giver et bud på, hvordan kultur interagerer med biologi og dermed påvirker vores karrierevalg.
fre 10 nov
07:45-12:30 | Aarhus BSS, Bygning 2610 (S), Nedre Multisal, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Om ledelse 2017
Den 10. november 2017 vil seks topchefer tale om deres personlige ledelseserfaringer. De giver deres personlige beretning om ledelse, om hvad de har oplevet, der var svært, og hvad der skabte succes – eller udfordringer. For fjerde år i træk inviterer vi til ”Om Ledelse”, der med mere end 600 tilmeldte er en af de største ledelseskonferencer i Danmark
fre 24 nov
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Øvre Multisal, Bygning 2610 (S), Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Aarhus BSS HR konference - WorkLifeBusiness
Deltag i HR-konferencen ”WorkLifeBusiness” på Aarhus BSS og få inspiration til, hvordan din organisation kan balancere både resultater og trivsel. Få del i den nyeste forskning om CSR, bæredygtighed og HRM, samt inspiration og praktiske råd fra nogle af Danmarks bedste arbejdspladser.

25.09.2017 | Alumner

Tak for sidst – og velkommen, nye alumner

Til dig, der var med til sommerfest: Tak for sidst! Og til dig, der er ny alumne: Velkommen!

21.08.2017 | Priser

Samfundskirurg i orkanens øje

Årets alumne er kendt for at være en juridisk ildsjæl, en arbejdshest og en knusende dygtig leder. De egenskaber har Barbara Bertelsen haft rigt brug for i sine foreløbige godt to år som departementschef i Justitsministeriet.

Homo Irrationalis – det irrationelle menneske

Alumnenyhedsbrevet mødte professor Dan Ariely, Duke University, til en kort snak om adfærdsøkonomi, og hvad det kan bruges til.

Direktør Danny Kromanne, Jydsk Tagteknik A/S

19.06.2017 | Aarhus BSS

Væk med kuglepennen – frem med tommestokken

En nøglemedarbejders MBA-uddannelse fra Aarhus BSS betød, at virksomheden Jydsk Tagteknik A/S blandt andet lagde hele sin salgsstyrke om. Nu skulle sælgerne først og fremmest være håndværkere. Det gav bonus på bundlinjen.

Fotograf: Anders Trærup, Aarhus Universitet

19.06.2017 | Aarhus BSS

Vores image er godt – men det kan blive bedre

Hvilken opfattelse har omverdenen egentlig af Aarhus BSS? Det har vi fået svar på i en analyse, hvor vi også spurgte vores alumner.

Viser resultater 1 til 5 ud af 53

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste