Du er her: Aarhus BSS Alumner Nyheder og arrangementer

Nyheder og arrangementer

tir 04 apr
07:30-08:30 | Mediehuset Herning Folkeblad
Tidlig Tirsdag: Stabil drift, vækst og langsigtet succes i en verden der udvikler sig i rasende hast
I stedet for at tale om opgangsledelse versus kriseledelse skal vi tale om professionel ledelse denne Tidlig Tirsdag. Foredragsholder er tidl. CEO i EG A/S, Leif Vestergaard, der synes, det er en misforståelse, hvis man ser krisetider som tid til besparelser og højkonjunktur som tid til investeringer. Professionel ledelse er der konstant behov for.
man 24 apr
13:00-16:00 | Aarhus BSS, Aulaen (A141) Campus Emdrup, Tuborgvej 164, 2400 København NV
Den offentlige organisation – med omdømmet i behold
Vi har altid vidst det, men det er først for nylig, vi er begyndt at tale om det: At offentlige organisationer har et omdømme, og at et omdømme er noget, som man kan og bør lede. Noget, man skal passe på og beskytte.
fre 28 apr
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multirum
Aarhus BSS HR-konference - RETHINK HR
Disruption, kompleksitet og en ny generation af digitalt indfødte medarbejdere betyder, at HR er under forandring. Få del i den nyeste forskning, og hør om de praktiske erfaringer Dansk Supermarked og Solitwork har gjort sig i forhold til at gentænke HR og blive fremtidens fortrukne arbejdsplads.

Sommerfest på Aarhus BSS

Sæt kryds i kalenderen fredag den 18. august 2017, hvor Aarhus BSS endnu engang blænder op for årets sommerfest i Universitetsparken. Ligesom sidste år er der lagt op til en uformel havefest med god stemning og live-musik.

19.03.2017 | Aarhus BSS

Kom og forsk i Aarhus - og tag bare ægtefællen med!

At få en forsker fra udlandet til Aarhus BSS strander ofte på, at forskerens ægtefælle ikke har et netværk eller ikke trives i byen. Derfor har Aarhus Universitet og Business Region Aarhus indgået en aftale om at skaffe job til forskerens ægtefælle.

Jim Hagemann Snabe (t.h.) blev den 31. januar valgt som ny formand for bestyrelsen i Siemens-koncernen. Han afløste Dr. Gerhard Cromme (t.v.). (Foto: www.siemens.com/press).

Top-job til Aarhus BSS-alumner

I løbet af de første blot seks uger af 2017 har hele tre Aarhus BSS-alumner præget avisforsiderne ved at indtage topposter i store internationale koncerner.

10.01.2017 | Forskningsnyhed

Et årligt par-tjek forbedrer parforholdet

Burde vi alle sammen gå til et årligt par-tjek på lige fod med et årligt besøg hos tandlægen? Noget tyder på det. Tilfredsheden med ens parforhold falder, jo længere tid man har kendt hinanden og næsten halvdelen af alle ægtepar lader sig på et tidspunkt skille. Forskning viser nu, at par-tjek kan forbedre kvaliteten i parforholdet.

Thomas Pallesen, dekan på Aarhus BSS.

14.12.2016 | Alumner

Ny strategi – ikke mindst med alumnerelationer

Hvis nogen skulle være i tvivl, så er vi på Aarhus BSS meget begejstrede for vores alumner. I den nye strategi for fakultetet, der træder i kraft ved årsskiftet, og som løber frem til 2020, vil vi nemlig gerne udbygge forholdet til vores eksterne relationer generelt og i den forbindelse har vores alumner en vigtig rolle. I den nye strategi vil vi…

Viser resultater 1 til 5 ud af 47