Du er her: Aarhus BSS Alumner Medlemsfordele Flere tilbud

Flere tilbud

Aarhus BSS har en række tilbud til alumner, og vi arbejder løbende på at udvide tilbuddene og målrette dem mod de enkelte alumners ønsker og behov:

  • Op til 25% på efteruddannelser, hvis du er medlem af alumnenetværket
  • Biblioteksressourcer
  • 40% rabat på erhvervshåndbøger

Hold også øje med aktuelle arrangementer for alumner.

Kontakt os, hvis du kender til aktiviteter relevante for alumner, som ikke findes på listen – eller hvis du har idéer til nye aktiviteter!

Udvid dit netværk

Det er vigtigt med gode kontakter, og via Aarhus BSS Alumni kan du både holde forbindelsen til dit fagområde og finde andre med samme faglige og karrieremæssige interesser som dig over hele verden.

Bliv medlem og få adgang til at søge i vores medlemsdatabase.

Giv tilbage til Aarhus BSS

Alumnerelationer gavner både alumner og Aarhus BSS – her kan du se, hvordan du som alumne kan give tilbage til Aarhus BSS og gøre en forskel.

Biblioteksressourcer

En verden af viden ligger og venter, også når du er færdiguddannet! Uanset om du har brugt biblioteket meget eller lidt, håber vi, at du vil besøge biblioteket og prøve de mange services vi kan tilbyde dig som alumne.

Opdater din viden gennem biblioteket

I dit arbejdsliv har du i høj grad brug for at kunne håndtere, analysere og strukturere viden. Du har også brug for at dygtiggøre dig inden for de fagområder, du har stiftet bekendtskab med under din uddannelse. Vi gør det lettere for dig at ajourføre din faglige viden ved at give adgang til bibliotekets mange databaser.

BEMÆRK: På grund af licensaftaler er det kun muligt at få adgang til databaserne på vores fysiske campusser. Vi kan desværre ikke tilbyde fjernadgang.

Online ressourcer

Ressourcer på AU Library

Hvis du har mulighed for at besøge en af AU Librarys afdelinger fysisk, har du adgang til endnu flere ressourcer:

  • Databaser på biblioteket: Brug alle databaser på samme måde, som da du var studerende
  • Informationsvejledning: Kompetente medarbejdere kan hjælpe dig, når du besøger biblioteket

Information om åbningstider ved de forskellige betjeningssteder

Få 40% rabat på erhvervshåndbøger

Særtilbud til alumner fra Forlaget Andersen

Som studerende ved Aarhus Universitet havde du gratis onlineadgang til alle Forlaget Andersens erhvervshåndbøger. Forlagets titler er ledelsesværktøjer på højeste niveau og bruges flittigt af mange af universitetsstuderende i hele Danmark.

Vi har fået mulighed for at tilbyde alumner fra AU 40% rabat på alle Forlaget Andersens titler, f.eks. HR Jura, Visionær Ledelse, Social Ansvarlighed, Klimaledelse, Kommunikationshåndbogen og Selskabsskat.

Normalprisen for en titel er 2.980 kr., men som alumne fra AU kan du få adgang for kun 1.788 kr.

Prisen er ekskl. moms for en titel og omfatter et års onlineadgang, spørgsmål/svar-mulighed til håndbogens redaktion og artikelforfattere samt et gratis årligt brush-up kursus.

Bestil på www.forlagetandersen.dk eller ring til abonnementschef Anja Nørgaard Mortensen, telefon: +45 35 11 35 12.

Bemærk: Aarhus BSS Alumni formidler alene tilbuddet. Hvis du har spørgsmål om tilbuddet, beder vi dig kontakte Forlaget Andersen.