Du er her: Aarhus BSS Alumner Flere tilbud

Flere tilbud

Aarhus BSS har en række tilbud til alumner, og vi arbejder løbende på at udvide tilbuddene og målrette dem mod de enkelte alumners ønsker og behov

Biblioteksressourcer

En verden af viden ligger og venter, også når du er færdiguddannet! Uanset om du har brugt biblioteket meget eller lidt, håber vi, at du vil besøge biblioteket og prøve de mange gratis services vi kan tilbyde dig som alumne.

Opdater din viden gennem biblioteket

I dit arbejdsliv har du i høj grad brug for at kunne håndtere, analysere og strukturere viden. Du har også brug for at dygtiggøre dig inden for de fagområder, du har stiftet bekendtskab med under din uddannelse. Vi gør det lettere for dig ved at ajourføre din faglige viden ved at give gratis adgang til bibliotekets mange databaser.

BEMÆRK: På grund af licensaftaler er det kun muligt at få adgang til databaserne på vores fysiske campusser. Vi kan desværre ikke tilbyde fjernadgang.

Online ressourcer

Ressourcer på AU Library

Hvis du har mulighed for at besøge en af AU Librarys afdelinger fysisk, har du adgang til endnu flere ressourcer:

  • Databaser på biblioteket: Brug alle databaser på samme måde, som da du var studerende
  • Informationsvejledning: Kompetente medarbejdere kan hjælpe dig, når du besøger biblioteket

Information om åbningstider ved de forskellige betjeningssteder

Aarhus Universitetsforlag

Månedens gratis e-bog

Hver måned kan du downloade en gratis e-bog fra Aarhus Universitetsforlags hjemmeside.

Klik her for at se månedens bog

Månedens gratis Tænkepause

Hver måned udkommer en ny bog på kun 60 sider. Forfattet af nogle af landets klogeste hoveder og formidlet, så de fleste kan være med. Den aktuelle måneds e-bog (pdf og ePub) og lydbog (mp3) kan du downloade helt gratis i den første uge efter udgivelsen.

Klik her for at se månedens Tænkepause

Få 40% rabat på erhvervshåndbøger

Særtilbud til alumner fra Forlaget Andersen

Som studerende ved Aarhus Universitet havde du gratis onlineadgang til alle Forlaget Andersens erhvervshåndbøger. Forlagets titler er ledelsesværktøjer på højeste niveau og bruges flittigt af mange af universitetsstuderende i hele Danmark.

Vi har fået mulighed for at tilbyde alumner fra AU 40% rabat på alle Forlaget Andersens titler, f.eks. HR Jura, Visionær Ledelse, Social Ansvarlighed, Klimaledelse, Kommunikationshåndbogen og Selskabsskat.

Normalprisen for en titel er 2.980 kr., men som alumne fra AU kan du få adgang for kun 1.788 kr.

Prisen er ekskl. moms for en titel og omfatter et års onlineadgang, spørgsmål/svar-mulighed til håndbogens redaktion og artikelforfattere samt et gratis årligt brush-up kursus.

Bestil på www.forlagetandersen.dk eller ring til abonnementschef, telefon: +45 35 11 35 12.

Bemærk: Aarhus BSS Alumni formidler alene tilbuddet. Hvis du har spørgsmål om tilbuddet, beder vi dig kontakte Forlaget Andersen.