Du er her: Aarhus BSS Alumner Events WBA

Women’s Board Award Mid Year Event 2018

Deltag i Women’s Board Award Mid Year Event 2018 den 6. november kl. 14:00-17:00 på Aarhus BSS.

Mød professoren, headhunteren og finanseksperten, og kom helt tæt på den digitale virkeligheds indflydelse på bestyrelsernes hverdag.

Få et sneak peek på ikke offentliggjorte forskningsresultater og få indsigt i kompetenceflowet, så du er klædt på til fremtidens bestyrelsesposter.

Vi løfter også sløret for, hvem, der er kandidater til den prestigefyldte pris Women’s Board Award 2019.

Program:


Kl. 14:00

Registrering og networking

Kl. 14:30

Velkomst ved Women's Board Award og Aarhus BSS

Kl. 14:40

Digitale kompetencer i bestyrelserne – Nice to have eller need to have?
v/Mette Neville, professor, Aarhus BSS

Hvorfor er det afgørende, at bestyrelser i SMV'er arbejder strategisk med ny digital teknologi? Hvad kræver det? Hvad er udfordringerne? Og hvordan kan vi understøtte det strategiske arbejde med ny digital teknologi? Få et sneak peek på de foreløbige resultater fra forskningsprojektet ”SMV-bestyrelsen som digital katalysator”.
Kl. 15:00

Vil digitaliseringen ændre bestyrelseskompetencerne?
v/Hans-Henrik Lüttichau-Holm, Managing Director, Alumni Nordics

Hvordan oplever headhunterne det voksende fokus på digitale kompetencer? Er der specifikke, vidensområder, som fremtidens topledere og bestyrelsesmedlemmer forventes at have indblik i? Hvordan klæder man sig bedst på for at undgå at blive disruptet som bestyrelsesmedlem?

Kl. 15:25

Det økonomiske regimeskift - fra rationel til emotionel
v/Marlene Nørgaard, global investor og finansekspert, professionelt bestyrelsesmedlem

Den globale økonomi forandrer sig lige så hurtigt som vores øvrige virkelighed. Hvilke konsekvenser har det for tilgangen til forbrugerne? Hvordan ændres værdikæderne? Og hvorfor er diversitet en afgørende faktor – også i bestyrelserne?

Kl. 15:50 Diskussion og debat - next step
Kl. 16:10 Networking
Kl. 16:45 Tak for i dag

 

Oplægsholdere:


Mette Neville, Professor, ph.d. og leder af Center for Små og Mellemstore Virksomheder ved Aarhus BSS

Mette Neville er "vokset op" i en familievirksomhed og har erfaring fra en række bestyrelsesposter, herunder formands- og næstformandsposter. Hun leder Center for Små og Mellemstore Virksomheder på Aarhus BSS, hvor der forskes i vækst og udvikling i SMV'er.

Fokus er på såvel erhvervslivets rammebetingelser som på de interne drivere for vækst - fx ejerlederens DNA, forretningsudvikling, ledelse og organisation samt bestyrelsens værdiskabelse.

Mette leder flere eksternt finansierede projekter, fx "SMV-bestyrelsen som digital katalysator", hvor 45 virksomheder får mulighed for et digitalt kompetenceløft. Herudover gennemgår 25 SMV'er i "Vækstledelse for fremtiden" - et forløb med henblik på at understøtte vækst og udvikling i SMV'er.

Hans Henrik Lüttichau-Holm, Managing Director, Denmark, Alumni Nordics

Alumni Nordics sætter internationalt fokus på diversitet på toplederniveau og udgiver hvert år en global analyse i samarbejde med Harvey Nash og London School of Business. Som executive search partner på Women’s Board Award er Alumni Nordics ansvarlig for udvælgelse og analyseproces af prisens kandidater.

 

 

 

Marlene Nørgaard Carolus, global investor og finansekspert, professionelt bestyrelsesmedlem

Marlene har med mere end tre årtiers erfaring fra topposter i den finansielle sektor i ind- og udland. Marlene har gennem sin karriere gennemført omfattende forandringer både i sine stillinger som bankdirektør og bestyrelsesformand. Mød en kvinde, der brænder for at skabe innovative løsninger til kunder og forbrugere med seneste afsæt i erfaringer fra Silicon Valley.

Arrangementet er arrangeret af:

Praktiske oplysninger

Dato: Tirsdag den 6. november 2018
Tid: Kl. 14:00 – 17:00
Sted: Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 2610(S), Øvre Multirum, 8210 Aarhus V  

Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først til mølle-princippet.
Deadline for tilmelding er den 1. november 2018.

Thomas Korsgaard

Markedsføring og relationer
M
H bygn. 2610/S, S406
P +4587150402
P +4527101826