Du er her: Aarhus BSS Alumner Events Leder under 35 år: Sådan gør du
  • Event i København den 25. oktober 2018

Program - den 25. oktober 2018

Bliv inspireret af tre unge ledere

Mød tre unge Talent100 ledere i København den 25. oktober. De vil fortælle om deres personlige ledelseserfaringer.

Bliv inspireret af Camilla Lindved, First Vice President i Nykredit, Anders Haugbølle Thomsen, CEO og co-founder i NoMoreHours samt Uffe Mikkelsen, vicekontorchef i Finanstilsynet.

Hør blandt andet, hvordan de er endt, hvor de er i dag, og hvilke erfaringer de har gjort sig som unge ledere - herunder hvad der har været svært og udfordrende, og hvad der har virket og skabt succes.

Mød også Michael Uhrenholt, teamchef og ledelsesrådgiver hos Lederne, som præsenterer dig for bl.a. tendenser inden for ledelsesområdet.

Ledernes MødeCenter
Prags Boulevard 45
2300 København S

Torsdag den 25. oktober 2018
Klokken 7.30-10.30

Arrangementet er relevant for:
Dig, der interesserer dig for ledelse. Måske er du selv interesseret i at gå ledervejen eller for nyligt indtrådt i en lederstilling. Arrangementet er også relevant for dig, der gerne vil inspireres af andre unge alumners karrierevej.

På scenen

Michael Uhrenholt, teamchef og ledelsesrådgiver, Lederne

Michael Uhrenholt er teamchef og ledelsesrådgiver hos Lederne. Michael har 18 års erhvervserfaring fra detailbranchen og uddannelsessektoren og har særlige kompetencer inden for bl.a. lederudvikling, personaleledelse og systemisk ledelse.

Hør Michael fortælle om disse områder til arrangementet:

• Tendenser i Ledelse
  • Facilitator eller Leder?
  • Hvorfor skal vi arbejde med WHY?

Camilla Lindved, First Vice President, Nykredit

Camilla Lindved har gjort lynkarriere i Nykredit, siden hun forlod Aarhus BSS i 2013. Med sine blot 30 år arbejder Camilla i dag som First Vice President i Nykredit, hvor hun også tidligere har været bl.a. funktionschef og projektmanager.

Camillas talent er ikke gået uset hen, og hun blev i 2016 udnævnt som Talent100 af Berlingske.

Anders Haugbølle Thomsen, CEO og co-founder, NoMoreHours

Anders Haugbølle Thomsen er 32 år og tidligere konsulent hos McKinsey og investment manger hos Private Equity. I 2016 hoppede Anders ud i iværksætteriet og er i dag CEO og medstifter af NoMoreHours – en startup som via en online platform leverer en række supportydelser til forretningsfolk.

Anders har fået stor ros for sine evner og blev i 2017 udnævnt til Talent100. Anders er også en af to grundlæggere af Aarhus Case Competition og dimitterede fra Aarhus BSS i 2012.

Hør Anders fortælle om forskellen mellem ledelse på "første klasse" og i et bootstrapped startup, samt den enorme impact forbundet med at ansætte (og fyre) de rigtige medarbejdere.

Uffe Mikkelsen, vicekontorchef, Finanstilsynet

Siden Uffe Mikkelsen dimitterede i 2009, har han skabt sig en imponerende karriere, der bl.a. bragte ham over Atlanten til Den Internationale Valutafond (IMF). I dag er Uffe landet som vicekontorchef i Finanstilsynet, hvor han leder et team på seks.

Uffe har modtaget stor anerkendelse for sit arbejde som leder og blev i 2017 udnævnt som nyt talent af Berlingske.

Tilmeldingsfrist er den 18. oktober 2018.

Arrangementet er gratis for studerende og alumner på Aarhus BSS, men bemærk, at der er begrænsede pladser.

Du er også velkommen til at medbringe en ledsager. Blot bed personen om at tilmelde sig via linket nedenfor.

Konferencen arrangeres i samarbejde med Lederne.

Signe Kim
Alumni Relations Coordinator