Du er her: Aarhus BSS Alumner Events Fremtidens produktion - Inspirationsdag

Fremtidens produktion - Inspirationsdag

Kom med til konference i Herning den 6. september, og bliv klogere på fremtidens produktion. Når vi taler om produktion, så gør vi det i den brede forstand, for produktion gælder ikke kun fysiske produkter. Produktion dækker også serviceydelser fra blandt andet hospitaler, kommuner og andre steder, hvor mennesker og teknologi arbejder sammen. Deltag i konferencen, og få inspiration til, hvordan din virksomhed eller organisation kan optimere produktionen og udnytte digitaliseringen.

Som deltager kan du vælge to spor, som du vil høre til konferencen. Læs mere om dem her:

Spor 1: Excellent Lean Ledere

Har du tit undret dig over, hvorfor nogle lean ledere får mere succes med lean end andre? Den undren har lektor Jacob Steendahl Nielsen fra Aarhus BSS haft, hvorfor han var med til at starte forskningsprojektet 'Excellent Lean Ledere'. Projektet er baseret på en arbejdshypotese om, at ledernes forskellige personlighedstræk har en markant indflydelse. Projektet har på nuværende tidspunkt evalueret over 75 lean ledere på tværs af brancher. Hør de foreløbige resultater, og indgå i en aktiv dialog omkring disse.

Spor 3: Digitalisering af Lean tavler

Hvordan kan det være, at vi i 2018 stadig benytter ”gamle” teknologier i forbindelse med tavlemøder? Vi ser stadig, at whiteboard er den mest dominerende teknologi på trods af nye digitale tavler. Et nyt forskningsprojekt har til hensigt at undersøge, hvilke muligheder og begrænsninger der ligger ved en digitalisering af tavlemøderne. Bliv præsenteret for den nyeste viden inden for feltet, og få resultatet af en større dansk undersøgelse på området.

Spor 2: Den digitale virkelighed

Den digitale fremtid giver virksomheder mulighed for at skabe forretningsområder og indtjening. Men digitaliseringen stiller også virksomhederne over for en række nye og tværgående forandringer, der bringer ny viden, ny undren og nye udfordringer med sig. Mød konsulenthuset kaastrup|andersen og BM Silo, der videregiver deres undersøgelser og erfaringer på området.

Spor 4: Fremtidens digitale produktion

Hør tre forskere give deres bud på, hvordan den digitale fremtid vil påvirke fremtidens produktion. Der kommer bud på virksomhedernes muligheder og udfordringer samt konkrete forslag til værktøjer og implementeringsmuligheder.

Praktiske informationer

Dato: Torsdag den 6. september 2018

Tid: kl. 10.00-16.00

Sprog: dansk

Sted: Aarhus BSS, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Birk Centerpark 15, 7400 Herning (parkering nr. 40). Se kort.

Pris: Gratis for medarbejdere og alumner fra Aarhus BSS og Erhvervsrådets gæster, men tilmelding er nødvendig.

Tilmeldingsfrist: 1. september 2018

John Hansen

Career ConsultantAdministrationscenter Aarhus BSS - Administrationscenter Aarhus BSS - Karriere, BSS, Herning