Du er her: Aarhus BSS Alumner Events Få succes som ung leder
  • Event på Aarhus BSS den 15. marts 2018

Program - den 15. marts 2018

Mød tre unge ledere

Den 15. marts vil tre talentfulde alumner, der i en ung alder er blevet ledere, fortælle om deres personlige ledelseserfaringer.

Mød Rasmus Jakobsen, direktør og partner i konsulentvirksomheden Transition, Mads Jensen, kommerciel direktør i Søstrene Grene samt Lisa Dalsgaard, Founder og CEO af GoodiePack og 'Årets kvindelige iværksætter 2016'.

Hør blandt andet, hvordan de er endt, hvor de er i dag, og hvilke erfaringer de har gjort sig som unge ledere - herunder hvad der har været svært og udfordrende, og hvad der har virket og skabt succes.

Lederne præsenterer dig også for de 10 største tendenser inden for ledelsesområdet.

Aarhus BSS
Aula, Bygning 1412
Nordre ringgade 4
8000 Aarhus C

Torsdag den 15. marts 2018
Klokken 7.30-10.30

Arrangementet er relevant for:
Dig, der interesserer dig for ledelse. Måske er du selv interesseret i at gå ledervejen eller for nyligt indtrådt i en lederstilling. Arrangementet er også relevant for dig, der gerne vil inspireres af andre unge alumners karrierevej.

På scenen

Jesper Dalgaard Pøhler, redaktør Ledelse i Dag, Lederne

Jesper, der er redaktør på magasinet Ledelse i Dag, vil give et overblik over de ti største trends og tendenser, der præger ledelsesområdet. Heriblandt diversitet, digitalisering og eksistentiel ledelse.

Rasmus Jakobsen, direktør og partner, Transition

Med en baggrund som statskundskaber fra Aarhus BSS har Rasmus arbejdet med forretningsudvikling inden for energioptimering siden endt uddannelse.

For tre år siden startede han, i samarbejde med Line Nørmark, Transition, en konsulentvirksomhed med speciale i energirådgivning og forretningsudvikling. Her er han nu som 34-årig direktør, partner og leder for virksomhedens otte medarbejdere.

Rasmus vil dele ud af de erfaringer, han har gjort sig som ung leder og fortælle om tilgangen til ledelse i Transition, hvor fleksibilitet og ansvar er afgørende.

Mads Jensen, kommerciel direktør, Søstrene Grene

Med en cand.ling.merc i corporate communication i bagagen har Mads arbejdet med B2C-markedet, siden han forlod Aarhus BSS i 2008. Mads er 35 år, og har i de seneste 4,5 år været en del af Søstrene Grene, hvor han som kommerciel direktør har det globale ansvar for marketing, sociale medier, kommunikation og PR. Afdelingen består p.t. af 16 medarbejdere og udvikles løbende.

Mads har modtaget stor anerkendelse for sit og teamets arbejde med blandt andet sociale medier, og han har i både 2016 og 2017 været med i opløbet om at blive årets CMO. Hør ham dele ud af sine personlige erfaringer med at navigere og skabe succes i store virksomheder, hvor kompleksiteten er høj. Derudover vil han give indblik i, hvad det vil sige at stå i spidsen for et stærkt internationalt consumer brand i en virksomhed præget af vækst og ambitiøse mål.

Lisa Dalsgaard, Founder og CEO, GoodiePack

Lisa er 29 år og tidligere Marketing and Management Communication-studerende på Aarhus BSS. For tre år siden stiftede hun virksomheden GoodiePack, et IT-system der hjælper virksomheder med at få deres budskaber ud ved at bruge digitale goodiebags som en markedsførings- og kommunikationskanal. I 2016 fik Lisa æren af at blive kåret som Årets Kvindelige Iværksætter i Danmark, og hun har vundet et par priser siden da.

Lisa vil dele ud af sine erfaringer med at gå fra en idé, til at starte en virksomhed til at lede en virksomhed, og til at lede et team, der nu tæller ti medarbejdere. Lisa har nye ting i ærmet og vil fortælle om planerne for, hvordan hun vil sammensætte et stort internationalt team med fælles værdier.

Tilmeldingsfrist er den 8. marts 2018.

Arrangementet er gratis for studerende og alumner på Aarhus BSS, men bemærk, at der er begrænsede pladser.

Du er også velkommen til at medbringe en ledsager. Blot bed personen om at tilmelde sig via linket nedenfor.

Konferencen arrangeres i samarbejde med Lederne.

Sanne Carøe Lyngsø Hansen
Alumni Relations Manager