Onsdag den 19. september 2018

Onsdag den 19. september 2018

- Robotics in Business

- Robotics in Business

Digital2018 stiller skarpt på muligheder og udfordringer ved brug af robotter og kunstig intelligens i forretningsprocesser.

Mød Deloitte, CBB, Vestas, IBM og Maersk, og hør, hvordan digitalisering bidrager til at automatisere processer og nå strategiske mål. Deloitte og CBB viser, hvordan chatbots kan forbedre kundeoplevelsen. Vestas fortæller om brug af robotics i human resource feltet. IBM og Maersk demonstrerer, hvordan blockchain kan optimere økosystemet inden for transportindustrien.

Få også professor Philipp Schröder og lektor Anja Bechmanns bud på, hvordan virksomhederne kan navigere i feltet af muligheder og trusler: Hvordan håndterer vi krav om databeskyttelse samtidig med, at vi vil udnytte kunstig intelligens og vinde konkurrencen om kunderne?

Sæt kryds i kalenderen onsdag den 19. september 2018, og bliv inspireret til Digital2018.

Digital2018 bliver holdt af Aarhus BSS onsdag den 19. september 2018 kl. 14.00 - 17.00 på Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Velkomst
Lars Haahr, adjunkt - Aarhus BSS

Lars Haahr vil indlede Digital2018 om Robotics in Business. Hvad er forskellen på teknologi og teknik? Hvad er forskellen på at automatisere og augmentere? Og hvad betyder disse fundamentale forskelle for Robotics in Business?

Kundecentreret chatbot-teknologi
Marc Halgreen, Senior Consultant - Deloitte
Oulfat Afroukh, Project Manager - Telenor A/S, CBB Mobil

Marc Halgreen fortæller, hvordan Deloitte arbejder på at automatisere og forbedre kundeoplevelsen ved at gøre brug af chatbot-teknologi.

Oulfat Afroukh deler sin praktiske erfaring om CBB Mobils arbejde med leverandøren Boost.ai, og hvordan denne løsning har skabt værdi i virksomhedens kundeservice.

Robotics i human resource
Rene Raasted, Global Program Manager, MyHR - Vestas
Annie Kristensen, Senior Manager, IT HR - Vestas

Annie Kristensen og Rene Raasted viser, hvordan robotics understøtter effektivisering og nye arbejdsformer i HR. Hør bl.a. om ticket-baserede HR-opgaver, self-service platforme baseret på SuccessFactors og global outsourcing af løn og rekruttering. Annie og Rene vil også vise, hvorledes robotics (RPA) og chatbots er tænkt ind i næste skridt i digitaliseringen af HR. Alt dette møntet på at gøre human resource så usynlig som mulig og samlet skabe en positiv brugeroplevelse for ledere og medarbejdere.

15.00 - Kaffe og networking

Nyd en kop kaffe og netværk med de andre deltagere

Joint Blockchain Venture mellem IBM og Maersk
Lars Mikkelgaard-Jensen, Managing Director and Chairman - IBM Danmark

IBM og Maersk fortæller om deres nyligt stiftede joint venture samarbejde, der har til formål at optimere økosystemet inden for transportindustrien ved brug af blockchain-teknologi. Transport udgør 60% af verdens BNP. Oplægget vil vise, hvordan IBM og Maersk ved hjælp af blockchain kan effektivisere denne proces, og hvilken værdi det vil skabe for de to virksomheder samt for fremtidens verdenshandel.

Udfordrer digital innovation? – Et insider perspektiv fra Disruptionrådet
Philipp Schröder, professor - Aarhus BSS

Digitale teknologier rusker forretningsverdenen, men udfordrer de også vores samfund? Den danske regering har nedsat Disruptionrådet for at besvare netop dette spørgsmål. Rådet afslutter sit arbejde i oktober 2018. Philipp Schröder, som er medlem i Disruptionrådet, giver her et unikt insider perspektiv på rådets arbejde og de udfordringer som digital forandring stiller Danmark overfor: Fra frygten for massearbejdsløshed og ulighed hen til den gigantiske udfordring, vi står overfor, når Google har overtaget hele økonomien. Hvor har politik et svar? Og hvor går vi lykkeligt uvidende ind i fremtiden?

Innovation og etik
Anja Bechmann, lektor - Aarhus Institute of Advanced Studies

Anja Bechmann vil i sit oplæg diskutere udfordringen, hvordan vi på en gang kan beskytte brugere og samtidig udnytte data og infrastruktur til innovation af digitale produkter og services. Med forskningsmæssigt udgangspunkt i informationsetik og kritiske algoritmestudier vil Anja Bechmann belyse dilemmaet via fem forbundne aspekter: Governance, transparens, accountability, privacy og tillid.

16.35 - Paneldebat

17.00 - Afslutning

Ret til ændringer i programmet forbeholdes

Aarhus BSS

Aarhus BSS
Digital2018

Konferencen bliver afholdt på Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Se kort over parkeringsmuligheder. I forbindelse med Digital2018 har vi ekstraordinært gjort det muligt for deltagere at parkere i kælderen under bygning 2610 (S) og på alle øvrige parkeringsarealer på Fuglesangs Allé 4. Det er således ikke nødvendigt at foretage forudgående registrering. For øvrig parkering henviser vi til Eugen Warmingsvej ved Botanisk Have (5 timer med p-skive) .

Konferencen støttes af:

Konferencen er arrangeret af Aarhus BSS i samarbejde med studerende

I år har de tre ITKO-studerende
Kim Herborg Kristensen, Katja Thomsen og Vincente Kenrice Klehr været med til at arrangere konferencen

Vil du vide mere om digital innovation?

Læs Master i digital innovation på Aarhus BSS