Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

tir 23 okt
16:30-17:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bgyning 2610, lokale S521
Informationsmøde om MBA
Kom og hør mere om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS. Mød studieleder på MBA-uddannelsen Franziska Günzel-Jensen og MBA-alumne Per Engelbrechtsen. Per er Business Development Director hos Beumer Group A/S. Få også svar på dine spørgsmål om optagelse hos vores studievejledere.
tor 25 okt
07:30-10:30 | Ledernes MødeCenter, Prags Boulevard 45, 2300 København S
Leder under 35 år: Sådan gør du
Mød tre unge Talent100 ledere i København den 25. oktober. De vil fortælle om deres personlige ledelseserfaringer. Mød Camilla Lindved, First Vice President i Nykredit, Anders Haugbølle Thomsen, CEO og co-founder i NoMoreHours samt Uffe Mikkelsen, vicekontorchef i Finanstilsynet.
lør 27 okt
19:00-21:30 | Hongqiao Jin Jiang Hotel Shanghai, 5 Zunyi S Rd, HongQiao, Changning Qu, Shanghai Shi, China, 200336
Alumni reconnect in Shanghai
Reconnect with other alumni in Shanghai and hear about building success in China on Saturday 27 October 19:00-21:30.
tir 06 nov
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Er sociale medier en del af ledelses-værktøjskassen?
Kan man som leder komme uden om Facebook eller andre sociale medier, som er en del af dagligdagen for både medarbejdere, kunder, leverandører etc.? Hører de sociale medier til i ledelsesværktøjskassen? Og i givet fald hvordan? Få svaret, når forskningschef i sociale medier på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, Jakob Linaa Jensen, sætter sociale medier på tapetet.
tir 06 nov
14:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 2610(S), Øvre Multirum, 8210 Aarhus V
Women’s Board Award Mid Year Event 2018
Mød professoren, headhunteren og finanseksperten, og kom helt tæt på den digitale virkeligheds indflydelse på bestyrelsernes hverdag. Få et sneak peek på ikke offentliggjorte forskningsresultater og få indsigt i kompetenceflowet, så du er klædt på til fremtidens bestyrelsesposter. Vi løfter også sløret for, hvem, der er kandidater til den prestigefyldte pris Women’s Board Award 2019
tor 08 nov
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multisal
HR-konference: Bridging the gap between generations
Til HR-konferencen den 8. november på Aarhus BSS får du inspiration til at omfavne aldersspændet og skabe organisationer, der tiltrækker og inspirerer flere generationer. Bliv inspireret med forskning fra Aarhus BSS og praktiske cases fra Telia, Creuna og YoungConsult.
tir 27 nov
18:00-19:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2640, lokale 124A
Informationsmøde om HD
Kom og hør mere om HD-uddannelsen på Aarhus BSS.
tor 29 nov
08:30-16:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V
Back to Business - Ignite Your Global Potential
Få inspiration til, hvordan din virksomhed sikrer vækst og innovation på globalt plan. Mød blandt andre CEO i Adidas, Kasper Rørsted, dr. Paul J. H. Schoemaker, professor Philipp Schröder, samt Executive Vice President & CFO i B&O, Anders Aakær Jensen.
tir 04 dec
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Innovationsledelse - når vi sammen skal lykkes med virksomhedens fremtid
Hvordan får man tænkt nyt, og hvordan gør man op med vanerne i en virksomhed? Hvordan får man medarbejdere og chefer til at lykkes med innovationsprojekter? Hør, hvordan man lægger en plan for virksomhedens innovation. Og om, hvordan spontane ideer gribes og bruges.
tir 08 jan
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Din personlige udvikling er en forudsætning for forretningsudvikling
Den personlige udvikling som leder går hånd i hånd med forretningsudviklingen og udviklingen i dit team. Hvis ikke du har modet og tager dig tiden til at udvikle dig som leder, ender du med at blive det usynlige glasloft, der er den reelle årsag til, at du, dit hold og din virksomhed ikke når de højder, I kunne.