Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

tir 11 dec
09:00-13:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, øvre multirum
Half Double konference
Project Half Double består af et netværk af engagerede projektfolk, der brænder for projektledelse. Den 11. december inviterer de i samarbejde med Aarhus BSS til konference, hvor du kan høre om den nyeste forskning inden for feltet.
tir 08 jan
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Din personlige udvikling er en forudsætning for forretningsudvikling
Den personlige udvikling som leder går hånd i hånd med forretningsudviklingen og udviklingen i dit team. Hvis ikke du har modet og tager dig tiden til at udvikle dig som leder, ender du med at blive det usynlige glasloft, der er den reelle årsag til, at du, dit hold og din virksomhed ikke når de højder, I kunne.
tir 05 feb
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Hvordan og hvornår opstår øjeblikket af ny indsigt?
Denne Tidlig Tirsdag kommer vi til at høre om, at ny indsigt og nye erkendelser overgår de fleste teorier, når det handler om at blive klogere på hinandens virkelighed og skabe en udvikling sammen.
tir 26 feb
Informationsmøde om MBA
Kom og hør mere om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS.
tir 05 mar
07:30-09:00 | Mediehuset Herning Folkeblad, Østergade 21, Herning
Tidlig Tirsdag: Når ledelse, vækst og socialt ansvar går hånd i hånd
Rigtig mange små- og mellemstore virksomheder tager i dag et lokalt socialt ansvar. Og mange flere vil gerne gøre det, hvis det samtidig kan kombineres med vækst og god forretning. Hør CEO i Den Sociale Kapitalfond, Claus Bjørn Billehøj, fortælle, hvordan konkret indsats i flere virksomheder har resulteret i omsætningsvækst og ansættelse af flere nye medarbejdere.
ons 20 mar
Informationsmøde om MBA
Kom og hør mere om MBA-uddannelsen på Aarhus BSS
tir 02 apr
Tidlig Tirsdag: Sådan får du et digitalt mindset
Hør stifter og CEO i CURIE Network og Institute of Innovative Thinking, Susanne Odgaard, fortælle om ny teknologi og forretningsudvikling. Hun tegner også et klart billede af de kompetencer, en leder nødvendigvis skal have for at kunne klare den turbulens, som tidens teknologiske udvikling kaster alle virksomheder ud i.
ons 24 apr
18:00-20:00 |
Informationsmøde om HD 1. del
Kom og hør mere om HD 1. del på Aarhus BSS.
tor 25 apr
18:00-20:00 |
Informationsmøde om HD 2. del
Kom og hør mere om HD 2. del på Aarhus BSS.
tor 02 maj
Informationsmøde om HD i Herning