Du er her: Aarhus BSS Alumner Events

tor 03 maj
14:00-17:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V, bygning 2610, Øvre multirum
Digital Talents – Strategic Impact
How can big old companies leverage young digital talents? This question becomes more and more relevant as organization try to leverage digital innovations by transforming the way business is organized.
fre 04 maj
07:30-12:00 | Aarhus BSS, Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus V, Øvre multisal
HR konference: Organizational Innovation & Entrepreneurship
Deltag i HR-konferencen 'Organizational Innovation & Entrepreneurship' på Aarhus BSS, og få inspiration til, hvordan HR i højere grad kan være en aktiv spiller i forhold til at skabe en entrepreneurship-kultur i din organisation. Hør om den nyeste forskning inden for Corporate Entrepreneurship, og få praktiske råd fra Danfoss, Stibo Accelerator, SkatePro og AU Incubator.
tor 24 maj
08:30-15:45 | Aarhus, Denmark
MatchPoints Seminar 2018 - Velfærdsstaten: Nye løsninger på gamle problemer?
Velfærdsstaten er en af den vestlige verdens største bedrifter. Alligevel står velfærdsstaten over for udfordringer. På MatchPoints Seminar 2018 mødes eksperter inden for en række forskellige områder med ansatte i velfærdsstaten for at undersøge udfordringer med stigende omkostninger og store socioøkonomiske forandringer. MatchPoints 2018 består af en 3-dages faglig konference på engelsk samt et debatarrangement på dansk torsdag aften og en debataften på engelsk i Musikhuset fredag aften. Det er også muligt at tilmelde sig lørdagens konferenceprogram om sociale robotter separat.
man 02 jul
13:00-16:00 | Aarhus BSS, Aarhus
Cand.merc dimissioner
Endnu engang inviteres nyudklækkede cand.merc kandidater til dimissionsfest på Fuglesangs Allé, for at fejre mange års slid! Dagen byder blandt andet på taler v/ en række study directors fra Aarhus BSS samt en afsluttende reception.
tir 03 jul
13:00-16:00 | Aarhus BSS, Aarhus