Du er her: Aarhus BSS Alumner Danish Manufacturing

Sprog: dansk

Sted:

• Virksomhedsbesøg jf. program. BEMÆRK: egen transport til/fra besøget
  • Konference på Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus BSS, Birk Centerpark 15, 7400 Herning (parkering nr. 40). Se kort.

Pris:

• Alumner, studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS (én gæst per deltager er velkommen): Gratis (inkl. frokost)
  • Gæster gennem Erhvervsrådet: 250 kr. (inkl. frokost, ekskl. moms).

Kontakt:

Om konferencen

Flere virksomheder mærker et øget pres fra kunderne, der ønsker hurtigere leverancer eller bedre priser på varerne. Er din produktion sikret fremtidens efterspørgsel, nu hvor Industrialisering 4.0 står for døren? Deltag i konferencen og få inspiration til at klæde din virksomhed på til den kommende industrialisering.

Konferencen handler om overlevelse i en tid med skiftende efterspørgsel og en voksende global konkurrence. Du kan blandt andet se de nyeste teknologier og høre nærmere om, hvordan en automatiseringsproces startes. En formiddag, hvor du også kan opleve interessante indlæg om virksomhedernes konkurrencestyrede position samt blive inspireret af andre virksomheder og innovationsnetværk, der arbejder med udviklingen.

Konferencen er sat op af Erhvervsrådet Herning & Ikast/Brande, Aarhus BSS Alumni og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi, Aarhus BSS, i Herning. Den henvender sig primært til produktions- og fremstillingsindustrierne samt alumner og studerende med interesse for området.

Læs hele programmet nedenfor.

Tilmeldingen er lukket

Bemærk:
Arrangementet er gratis for alumner, studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS.
Prisen for Erhvervrådets gæster er 250 kr. per deltager.

Demonstrationsworkshop hos virksomhed

(Vælg 1 virksomhed. Bemærk: Egen transport til/fra besøget.)

Kl. 8.00-9.30

Virksomhed 1:Virksomhed 2:Virksomhed 3:Virksomhed 4:

Danish Advanced Manufacturing & Research Center
Den nyeste viden omsat til praktiske løsninger indenfor CNC bearbejdning
Adr. Sandagervej 10 - 7400 Herning

KP Automation
Ensartet og højere produktkvalitet og dermed større output i produktionen med hjælp af robotteknologi

Adr. Gartnervej 6 - 7430 Ikast

DAVINCI Development
Ide-generering, prototyping eller produktion til slut brugere - 3D printing kan det hele

Adr. Hedegårdsvej 9 - 7190 Billund

SYLAB
Kollektionsudvikling og sy-produktion ved hjælp af automatisering og procesoptimering

Adr. Marsvej 6 - 7430 Ikast

Kørsel til Campus Herning. Se kort. Sørg selv for transport.

Konference på Campus Herning

Kl. 10.00-10.30Velkommen v/Institutleder Anders Frederiksen, Institut for Forretningsudvikling og Teknologi og Erhvervsdirektør Kenneth Mikkelsen, Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brande

Præsentations af rapporten: Danish Manufacturing – Winning the Next Decade v/Johannes Liebach Lüneborg Mc Kinsey

TeknologisporInnovationssporDemospor

Kl. 10.30-11.00

(Vælg 1)

Produktionsoptimering der kan ses på bundlinjen
- Anvend den nyeste teknologi indenfor metalindustrien til at forbedre virksomhedens resultat

v/Jose Angel Pelegay DAMRC
Lokale 3109

Fremtidens forretningsmodeller i en produktion med robotter
Multi Business Model Innovations Towards 2050 and Beyond
v/Peter Lindgreen Institut for Forretningsudvikling og Teknologi MBIT-Lab

Kl. 11.00-11.30

(Vælg 1)

Hvordan griber du automatisering an! Status på robotter i danske produktionsvirksomheder og hvad gør andre danske virksomheder med succes. Hvad bør man vide, inden man går i gang og hvad er de umiddelbare ’gevinster’ ved at automatisere?

v/Steen Harder Ulrichsen Teknologisk Institut
Lokale 2002

Vi stimulerer innovation med samarbejde & uddannelse. Få et indblik i hvordan din virksomhed kan deltage i innovationsprojekter og dermed få en konkurrence fordel. Indlægget vil blive krydret med eksempler på virksomheder der allerede har gjort dette med succes.

v/Bjarke Nielsen RoboCluster

Kl. 11.30-12.00

(Vælg 1)

Mode- og tekstilproduktion i Danmark En hel generation har ikke haft produktionen tæt på og vækstlaget har svært ved at få adgang til produktionsfaciliteter. Hvad er målet med SYLAB og hvad er erfaringerne indtil videre.

v/Betina Simonsen Lifestyle & Design Cluster
Lokale 3109

Vejen til vækst gennem industriel udvikling Vejledning, netværk og viden – uanset om dine udfordringer handler om produkt- eller procesudvikling. Vi er ligeledes operatører på flere initiativer der har til formål at udvikle Midtjyske produktionsvirksomheder gennem industriel udvikling.

v/Henrik Skou Pedersen Væksthus Midtjylland en del af Imidt

Kl. 12.00-12.30

(Vælg 1)

Additive Manufacturing til prototyper eller serieproduktion Taler man om 3D print tænker de fleste på fremstilling af prototyper men teknologien anvendes i stigende grad til egentlig produktion og fremstilling af slutprodukter, få et indblik i hvilken retning udviklingen inden for 3D Print går.

v/Henning Henningsen Teknologisk Institut
Lokale 2002

Opkvalificering af medarbejderstyrken i Danmark i forhold til automation og robotteknologi. Hvordan er det med opkvalificering og hvilke muligheder er der, matcher de virksomhedernes behov?

v/RoboCluster

Kl. 12.30-13.10

Virksomhedscase

v/KK Windsolutions

Kl. 13.00-14.00Frokost og networking

Tilmeldingen er lukket

Bemærk:
Arrangementet er gratis for alumner, studerende og medarbejdere fra Aarhus BSS.
Prisen for Erhvervrådets gæster er 250 kr. per deltager.