Du er her: Aarhus BSS Fagligt arrangement på Psykologisk Institut

Jubilæumsarrangement
på Psykologisk Institut

Psykologisk Institut bliver 50 år, og er en blanding af gammelt og nyt placeret i en nutid, der hastigt udvikler sig. Vi kommer fra barakker på Asylvej til hjertet af Universitetsparken, og vi ændrer fagets forskning og uddannelse, så det modsvarer tidens krav og samtidig er i overensstemmelse med psykologiens dybde.

Vi er rigtig glade for at kunne byde jer, tidligere studerende, medarbejdere og andre gode relationer til vores fag, velkommen til en hyggelig eftermiddag i festlig og faglig stemning

FORMIDDAG: Psykologiens rolle i samfundet:

10.00

10.20

11.00

11.40

Åbning v/ Institutleder Jan Tønnesvang: Hvor kommer vi fra?

Eva Secher Mathiasen
Forkvinde, Dansk Psykologforening

Svend Brinkmann
Professor, Alumne fra Psykologisk Institut

12.00-13.00

Frokost

EFTERMIDDAG: Psykologisk forskning og impact – nationalt og internationalt

13.00

13.30

14.00

14.30

14.50

15.20

15.50

Dorthe Berntsen, Professor, leder af Grundforskningscentret CON AMORE: Når fortiden kommer bag på os: Indsigter fra 25 års forskning i involuntære selvbiografiske erindringer.

Mikael Thastum, Professor, leder af Center for Psykologisk Behandling til Børn og Unge (CEBU): Evidens i klinisk børnepsykologi – erfaringer fra CEBU

Totalvejleder Elrik Nørmo om psykologiens rolle i samfundet
(Med komiker og psykolog Anders Ørskov)

Pause

Torsten Kolind, Professor, leder af Center for Rusmiddelforskning (CRF) og Mads Uffe Pedersen, Professor, CRF: Forskning i rusmidler, og kan psykologien bruges til det?

Carsten René Jørgensen, Professor i klinisk psykologi: Den psykoterapeutiske holdning

Afrunding v Institutleder Jan Tønnesvang: Hvor skal vi hen?

18-

Forfriskninger og socialt samvær

Aarhus BSS Sommerfest med street food, drinks og livemusik med bl.a. Mads Langer og TV2. Husk særskilt tilmelding.

Tilbage til sommerfesten

Tilknyttede uddannelser

Psykologi

Fredag den 17. august