Du er her: Aarhus BSS Aarhus BSS Erhvervskonference 2017 Oplægsholdere

Oplægsholdere

Aarhus BSS Erhvervskonferencens oplægsholdere består af forskere fra Aarhus BSS og profiler fra erhvervslivet.

Oplægsholdere

Aarhus BSS Erhvervskonferencens oplægsholdere består forskere fra Aarhus BSS og profiler fra erhvervslivet.

Aarhus BSS

Helle Kryger Aggerholm
Institut for Virksomhedsledelse

Lektor Helle Kryger Aggerholm, Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS, forsker bl.a. i forandringskommunikation, intern kommunikation og ledelseskommunikation.

Aarhus BSS

Lotte Bøgh Andersen
Institut for Statskundskab

Lotte Bøgh Andersen er professor i statskundskab ved Aarhus BSS og KORA og forsker i ledelse, motivation og performance i offentlige og private organisationer. Hun fokuserer især på, hvordan styring og ledelse kan bidrage til at øge medarbejdernes motivation og organisationernes målopfyldelse.

Aarhus BSS

Sophie Esmann Andersen
Institut for Virksomhedsledelse

Sophie Esmann Andersen er lektor ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS, hvor hun bl.a. forsker i Brand Management, CSR og Strategisk kommunikation.

Dan Ariely
Duke University

Dan Ariely er amerikansk adfærdsøkonom, professor på Duke University, producer af Netflix-dokumentaren ”(Dis)Honesty: The Truth About Lies”, populær TED-talk'er og bestseller-forfatter. I sin seneste bog "Payoff - The Hidden Logic That Shapes Our Motivations" tager Ariely fat i, hvad der motiverer os, og hvordan vi motiverer andre.

Steen Bocian
Dansk Erhverv

Steen Bocian er cheføkonom i Dansk Erhverv. Han følger og analyserer den rolle de globale og lokale økonomiske tendenser, tendenser, som sætter rammerne for dansk erhvervsliv. Steen er uddannet cand. polit. og har arbejdet i Dansk Erhverv siden 2016. Steen var inden da ansat som cheføkonom i Danske Bank, derudover har han arbejdet i de økonomiske vismænds sekretariat.

Aarhus BSS

Andrea Carugati
Institut for Virksomhedsledelse

Andrea Carugati er professor i informationssystemer og innovation ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS. Andreas forskning fokuserer på de strategiske implikationer af teknologi, på it-drevne organisationsforandringer og på implementering af it i organisationer.

Aarhus BSS

Michael S. Dahl
Institut for Virksomhedsledelse

Michael S. Dahl er professor i iværksætteri og organisatorisk adfærd ved Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS.

Carsten Fode
Kromann Reumert

Advokat og adjungeret professor Carsten Fode bestrider flere bestyrelsesformandsposter, bl.a. for ARoS Aarhus Kunstmuseum, og underviser på Aarhus BSS’ bestyrelsesuddannelser.

Aarhus BSS

Lars Frederiksen
Institut for Virksomhedsledelse

Professor Lars Frederiksen, Institut for Virksomhedsledelse på Aarhus BSS, interesserer sig især for og forsker bl.a. i innovation, iværksætteri og sociale netværk.

Rikke Skou Jensen
Region Midtjylland

Rikke Skou Jensen er vicedirektør, ansvarlig for sundhedsplanlægning i Region Midtjylland. Rikke er alumne har indgående erfaring med administration og planlægning af sundhedsvæsenet – de sidste 10 år som leder af medarbejdere og leder af ledere.

Henrik Løvig
North Media

Henrik Løvig er koncerndirektør i North Media Online med ansvar for North Media-koncernens digitale forretninger og investeringer. Henrik har næsten 20 års erfaring med den digitale virkelighed i både startups og store internationale koncerner.

Aarhus BSS

Panagiotis Mitkidis
Institut for Virksomhedsledelse

Lektor I adfærdsøkonomi ved Institut for Virksomhedsledelse, Aarhus BSS, og Center for Advanced Hindsight, Duke University.

Aarhus BSS

Mette Neville
Juridisk Institut

Professor Mette Neville står bag to bestyrelsesuddannelser på Aarhus BSS og har haft over 150 bestyrelsesmedlemmer igennem uddannelsen.

Aarhus BSS

Børge Obel
Institut for Virksomhedsledelse

Børge Obel er professor og centerleder for Interdiciplinary Center for Organizational Architecture ved Institut for Virksomhedsleldelse på Aarhus BSS. Forsker bl.a. i strategi, organisationsdesign og ledelse og er ansvarlig for talentprogrammet ”Digital Transformation”.

Aarhus BSS

Christina L. Ottsen
Psykologisk Institut

Christina L. Ottsen er postdoc på Psykologisk Institut og forsker bl.a. i organisation og ledelse.

Søren Louis Pedersen
Iværksætter og investor

Søren Louis Pedersen er entrepreneur og investor. Med 15 års erfaring fra etablerede selskaber som Oticon og Grundfos rejste han videre som iværksætter i 2001. Han er på en rejse både fra idé til forretning og konkret fra Danmark og ind i kernen af Silicon Valley.

Michael Stubbe
Kamstrup

Michael Stubbe er Vice President HR i virksomheden Kamstrup, der beskæftiger godt 1.000 medarbejdere i 24 lande og med hovedkvarter i Danmark.

Aarhus BSS

Michael Svarer
Institut for Økonomi

Michael Svarer er økonomiprofessor ved Institut for Økonomi på Aarhus BSS og nuværende formand for De økomiske Råds formandskab (overvismand).

Yvonne Duval Thomsen
Erhvervspsykolog og executive coach

Yvonne Duval Thomsen er erhvervspsykolog og executive coach for topledere. Hun har beskæftiget sig med ledelse gennem en lang årrække både som selvstændig erhvervspsykolog, chefrådgiver inden for ledelse samt fra sin ansættelse i Forsvaret.